Real estate
( found 
455
 realties from 455 )

Exkluzívny RD Jelka okres Galanta

Houses and villas
price: 430.000,- €
ID: TOPje For Sale

Region:
Trnavský kraj
District:
Galanta
Town:
Jelka
Category:
Houses and villas

Condition of object:
new building
Rooms count:
4
Podlahová plocha:
330 m2
Plot area:
3385 m2
Energ. certifikát:
unknown
Balcony:
none
Loggia:
none
Terrace:
yes
Advert ID:
TOPje

Exkluzívne Vám ponúkame tento jedinečný rodinný dom, ktorý sa nachádza v tichej lokalite obce Jelka, okres Galanta. Veľmi dobra dostupnosť z Bratislavy, absolútny pokoj od susedov a kvalita stavby - skvelá kombinácia bývania, relaxu aj zábavy. Dom bol celý navrhnutý priamo majiteľmi.   


Tento bezbariérový rodinný dom postavený v roku 2017 má 330 m2 a nachádza sa na pozemku s rozlohou takmer 3400 m2. Okrem samotnej stavby sa na pozemku nachádzajú stajne pre 3 kone (oficiálne povolené ako farma s ustajnením koní priamo na pozemku), ohrada pre kone s nočným osvetlením, veľký altánok s posedením a veľmi dobré podmienky pre chov zvierat. 


Dispozícia domu: vstupná chodba s veľkou halou, spálňa, veľká obývacia izba (s krbom) s kuchyňou a barom s výstupom na terasu, jedáleň, izba pre hostí, 2x priestranná kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom a WC, technické miestnosti, garáž....


Dom je postavený z tehly (prevažná väčšina), strecha sedlová (plech), podlahové kúrenie, ....interiér kombinácia drevo, kameň, rôzne vychytávky.
Naozaj TREBA vidieť!


Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na 0948 311 266 alebo krizma-ZVNC-mgreal.sk


Agent:

makler
Erik Križma
0948311266
krizma-ZVNC-mgreal.sk


1 2 3