Real estate
( found 
455
 realties from 455 )

RD Terchová EXKLUZÍVNA CENA

Houses and villas
price: 325.000,- €
ID: IC6 For Sale

Region:
Žilinský kraj
District:
Žilina
Town:
Terchová
Category:
Houses and villas

Condition of object:
new building
Rooms count:
6
Podlahová plocha:
204 m2
Plot area:
1114 m2
Energ. certifikát:
unknown
Balcony:
yes
Loggia:
none
Terrace:
yes
Advert ID:
IC6

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom  v malebnej obci Terchová. Jedná sa o dvojpodlažný 6 izbový rodinný dom / Klient si môže  vytvoriť 2 bytové jednotky so samostatnými vstupmi/. 

 Dom je postavený na pozemku o rozlohe 1114m2. Na pozemku je samostatne stojaca garáž, šopa, záhradný domček a pri vstupe je ponechaná v pôvodnom stave s kamennou pivnicou 100 ročná drevenica.



Prízemie má 2 izby , kuchyňa , špajza,  obývačka,  kúpeľňa s wc ,vstupná hala . Na poschodí sú 3 izby , kúpeľňa s WC, hala .  Podlaha: parkety, dlažba. Steny: stierky. Okná: drevené. Vybavenie kúpeľne:  sprchovací kút, WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák,  chladnička, krb. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Na pozemku je čistička odpadových vôd.. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta.

Výhody: Benefity obce je možnosť športového vyžitia - Vratná dolina lyžovanie, Turistika - Jánošíkove diery a iné, Cykloturistika, kultúra -napr. Jánošíkove slávnosti, dom má možnosť vytvoriť samotné 2 bytové jednotky čo môže byť výhoda na prenájom. Dom je vsadený do krásneho prostredia hôr v tichej lokalite.

V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Cena 325 000,-

 


Agent:

makler
Mgr. Ida Čaládiová
0908758798
caladiova-ZVNC-mgreal.sk


1 2 3