Real estate
( found 
456
 realties from 456 )

3 izbový byt Nitra - Chrenová

Flats
price: 133.000,- €
ID: PK 026 For Sale

Region:
Nitriansky kraj
District:
Nitra
Town:
Nitra
Category:
Flats
Type:
3-rooms flat

Podlahová plocha:
72 m2
Condition of object:
before reconstruction
On the floor:
6
Balcony:
none
Loggia:
yes
Terrace:
none
Advert ID:
PK 026

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s preskleným dvoj balkónom v Nitre. Byt sa nachádza v mestskej časti Chrenová 1., v peknom prostredí obklopenom zeleňou. Byt s rozlohou 72 m2 sa nachádza na 6. poschodí s 12 poschodí v zateplenom bytovom dome. V dome sú tri výťahy, do ktorých je vstup z nadštandardne priestrannej chodby. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. V byte sú pôvodné stierky, plastové okná, v izbách sú podlahy pôvodné drevené parkety, ktoré sú veľmi zachovalé. V chodbe a kuchyni je dlažba. Benefitom je presklený balkón, na ktorý je vstup z dvoch izieb.

V okolí bytu je výborná občianska vybavenosť, ako je škola, škôlka, ihrisko, potraviny, obchodné centrum, MHD a ďalšie. Máte tu všetko, čo potrebujete len na skok od vášho bytu.



Dispozícia
Pri vstupe do bytu sa nachádza vstupná chodba, samostatné WC a kúpeľňa. Ďalej je tu kuchyňa, obývacia izba, z ktorej je vstup do ďalších dvoch nepriechodných izieb. 

Ponuka bývania v tomto byte je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bezstarostné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou. V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.



 


Agent:

makler
Petr Kukla
0905860594
kukla-ZVNC-mgreal.sk


1 2 3