Real estate
( found 
456
 realties from 456 )

3 izbový zrekonštruovaný byt Nitra - Klokočina

Flats
price: 150.000,- €
ID: PK030 For Sale

Region:
Nitriansky kraj
District:
Nitra
Town:
Nitra
Category:
Flats
Type:
3-rooms flat

Podlahová plocha:
78 m2
Condition of object:
complete reconstruction
Balcony:
none
Loggia:
none
Terrace:
none
Advert ID:
PK030

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s balkónom. Byt sa nachádza na relatívne tichej ulici v mestskej časti Klokočina - Diely na 2. poschodí zo 7. Bytu s rozlohou 78m2 prislúcha 1 balkón a pivnica. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: murované jadro, menené rozvody, plastové okná. Súčasťou bytu je Kuchynska linka so vstavanými spotrebičmi, vstavaná skriňa v jendej z izieb a na chodbe. Podlahy v izbách a v kuchyni sú plávajúce podlahy, v chodbe je dlažba. Byt je zabezpečený bezpečnostnými dverami.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, naľavo obývacia izba, napravo spálňa. V druhej časti chodby je vstup do kuchyne a tretej izby. Tu sa nachádza aj samostatné WC a kúpeľňa. Všetky izby majú samostatný vstup. 

V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchody, nákupné centrum, školy, škôlky, MHD, poliklinika, lekárne, reštaurácie... Bytový dom bol postavený v roku 1993 a zrekonštruovaný v roku 2022. V dome je nový výťah a dom je zateplený. Mesačné náklady momentálne 178€ (2 dospelé osoby) + energie.

V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.


Agent:

makler
Petr Kukla
0905860594
kukla-ZVNC-mgreal.sk


1 2 3