Real estate
( found 
454
 realties from 454 )

Rodinný dom Černík po rekonštrukcii

Houses and villas
price: 99.000,- €
ID: IC010 For Sale

Region:
Nitriansky kraj
District:
Nové Zámky
Town:
Černík
Category:
Houses and villas

Condition of object:
before reconstruction
Rooms count:
5
Podlahová plocha:
202 m2
Plot area:
1888 m2
Energ. certifikát:
unknown
Balcony:
none
Loggia:
none
Terrace:
none
Advert ID:
IC010

Ponúkame Vám na predaj  rodinný dom v obci  Černík. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou , má nové plastové okná , vchodové dvere, novšia kúpeľňa, plávajúce podlahy , fasáda, elektroinštalácia, zdroj kúrenia a ohrevu vody. Dom je postavený na pozemku o rozlohe 1888m2 pozostáva  dvoch častí, ktoré sú spojené a prepojené.

Má       5 izby , 2X kúpeľňa , 2X WC oddelené , kuchyňa a špajza . Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia.

Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: plynové, krbové. Ostatné vybavenie: internet. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka, plynová prípojka, . V blízkosti pozemku sa nachádza vodovod. Na pozemku sa nachádza studňa.

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tichá lokalita, škola, škôlka, turistika. 

V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.  Cena 99 000 €


Agent:

makler
Mgr. Ida Čaládiová
0908758798
caladiova-ZVNC-mgreal.sk


1 2 3