Real estate
( found 
457
 realties from 457 )

2 izbový útulný byt Sereď

Flats
price: 101.000,- €
ID: PK033 For Sale

Region:
Trnavský kraj
District:
Galanta
Town:
Sereď
Category:
Flats
Type:
2 room flat

Podlahová plocha:
41 m2
Condition of object:
complete reconstruction
Balcony:
none
Loggia:
none
Terrace:
none
Advert ID:
PK033

Ponúkame Vám na predaj pekný, útulný, menší 2 izbový byt, ktorý sa nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite mesta Sereď na Fándlyho ulici. Byt je kompletne zrekonštruovaný. Celková rozloha bytu je 41m2.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa, obývačka, spálňa. Nachádza sa na 2.poschodí/2. Je po komplexnej rekonštrukcii: plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, obklad, nová elektrika, rozvody vody, murované jadro, bezpečnostné dvere.

Bytový dom je zateplený s vymenenou strechou. K bytu patrí pivnica v suteréne bytového domu. Mesačné náklady aj s elektrikou a internetom pre 1 osobu sú cca 100,- EUR. V byte nie je zavedený plyn. Výhodou je lokalita, dobrí susedia, parkovanie pri bytovom dome alebo v okolí. V blízkosti Kaufland, obchody, škôlky, základná škola s plavárňou, športové ihrisko, detské ihrisko, centrum.

V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

 


Agent:

makler
Petr Kukla
0905860594
kukla-ZVNC-mgreal.sk


1 2 3