Real estate
( found 
450
 realties from 450 )

Offers

ID: PK030 For Sale

3 izbový zrekonštruovaný byt Nitra - Klokočina

3 izbový zrekonštruovaný byt Nitra - Klokočina
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s balkónom. Byt sa nachádza na relatívne tichej ulici v mestskej časti Klokočina - Diely na 2. poschodí zo 7. Bytu s rozlohou 78m2 prislúcha 1 balkón a pivnica. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: murované jadro, menené rozvody, plastové okná. Súčasťou bytu je Kuchynska linka so vstavanými spotrebičmi, vstavaná skriňa v jendej z izieb a na chodbe. Podlahy v izbách a v kuchyni sú plávajúce podlahy, v chodbe je dlažba. Byt je zabezpečený bezpečnostnými dverami. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, naľavo obývacia izba, napravo spálňa. V druhej časti chodby je vstup do kuchyne a tretej izby. Tu sa nachádza aj samostatné WC a kúpeľňa. Všetky izby majú samostatný vstup.  V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchody, nákupné centrum, školy, škôlky, MHD, poliklinika, lekárne, reštaurácie... Bytový dom bol postavený v roku 1993 a zrekonštruovaný v roku 2022. V dome je nový výťah a dom je zateplený. Mesačné náklady momentálne 178€ (2 dospelé osoby) + energie. V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.
150 000,- €
ID: PK 026 For Sale

3 izbový byt Nitra - Chrenová

3 izbový byt Nitra - Chrenová
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s preskleným dvoj balkónom v Nitre. Byt sa nachádza v mestskej časti Chrenová 1., v peknom prostredí obklopenom zeleňou. Byt s rozlohou 72 m2 sa nachádza na 6. poschodí s 12 poschodí v zateplenom bytovom dome. V dome sú tri výťahy, do ktorých je vstup z nadštandardne priestrannej chodby. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. V byte sú pôvodné stierky, plastové okná, v izbách sú podlahy pôvodné drevené parkety, ktoré sú veľmi zachovalé. V chodbe a kuchyni je dlažba. Benefitom je presklený balkón, na ktorý je vstup z dvoch izieb. V okolí bytu je výborná občianska vybavenosť, ako je škola, škôlka, ihrisko, potraviny, obchodné centrum, MHD a ďalšie. Máte tu všetko, čo potrebujete len na skok od vášho bytu. DispozíciaPri vstupe do bytu sa nachádza vstupná chodba, samostatné WC a kúpeľňa. Ďalej je tu kuchyňa, obývacia izba, z ktorej je vstup do ďalších dvoch nepriechodných izieb.  Ponuka bývania v tomto byte je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bezstarostné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou. V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.  
133 000,- €
ID: PK 025 For Sale

3 izbový byt s balkónom Nitra - Chrenová

3 izbový byt s balkónom Nitra - Chrenová
Ponúkame Vám veľký 3 izbový byt v Nitre. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite na ul. Za humnami, časť Chrenová. Byt je na 1. poschodí z 5. Podlahová plocha bytu je 91m2, z toho 82m je vykurovaných. Byt je voľný, pripravený na predaj/rekonštrukciu. Dispozícia bytu: priestranná vstupná chodba, 3 nepriechodné izby, z jednej z dvoch väčších izieb je výstup na balkón, do druhej z dvoch väčších izieb je vstup aj z kuchyne aj z chodby, čo umožňuje v prípade potreby izbu aj predeliť. Kuchyňa je bez úplnej kuchynskej linky (viď foto), s kuchyne je vstup do špajzy, kúpeľňa je priechodná a WC je samostatné. V izbách sú zachovalé parkety, v kuchyni je PVC, na chodbe je dlažba. K bytu patrí priestranná pivnica s podlahovou plochou cca 6 m2 . Bytový dom má výťah, je zateplený. Byt je bez tiarch.  Ako som už uviedol byt je pôvodnom stave s možnosťou rekonštrukcie podľa vlastných predstáv kupujúceho. Je vhodný pre majiteľa pripraveného investovať peniaze do rekoštrukcie a vytvoriť si bývanie podľa vlastných predstáv.  Výhody: V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchody, nákupné centrum, školy, škôlky, MHD, poliklinika, lekárne, kostol, reštaurácie...Výhodou je aj rýchle napojenie na diaľnicu smer (Bratislava/Banská Bystrica) V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.
138 000,- €
<< < 1 2 3 > >>