Real estate
( found 
456
 realties from 456 )

Offers

ID: LS-KP-27 For Rent

Kancelárske priestory s rozvinutými službami

Kancelárske priestory s rozvinutými službami
Ponúkame na prenájom v Bratislave-Nové Mesto, na Vajnorskej ulici kancelársky priestor s úžitkovou plochou 18,69 m2. Nachádza sa v starej budovy SO1 na 1. poschodí, m. č. 2.20, podlaha je plávajúca, okná sú plastové. Ostatné vybavenie: telefón, káblová televízia, internet. Kuchynka s mikrovlnkou sa tiež nachádza na 2. p. Spoločné priestory (chodby, haly, bufet, jedáleň sociálne zariadenia a kuchynky) sú bez poplatku. S poplatkom je možné prenajať si zasadačky s kapacitou od 15 do 60 ľudí - Veľká zasadačka: 1 deň 66,00 Eur bez DPH, 1/2 dňa 33,00 Eur bez DPH. Malá zasadačka: 1 deň 34,00 Eur bez DPH, 1/2 dňa 17,00 Eur bez DPH. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia bola v roku 2008, kúrenie: centrálne, okná chránia vertikálne textilné žalúzie. Miestnosť je zabezpečená elektronickou zabezpečovacou signalizáciou,. Celý objekt je chránený strážnou službou. Nájomník si určí sám provajdera pre dátové pripojenie. Pevná linka je T-COM. Prevádzka vrátnice tzv. "Starej admin. budovy" je od 6.00 do 18.00 v prac. dňoch. V rámci prvého nájmu sa platí 1 mesačná kaucia. Za poplatok 200/150/100 Eur/ 1 rok je možnosť voľby vyhradeného parkoviska. Cena 95 €/m2/rok.Služby a energie 13€/m2/rok.. Ceny sú uvedené bez DPH. Nájom sa faktúruje 1 týždeň v mesiaci, splatnosť je do 7 dní. Omeškanie mimo termínu je dôvod na okamžité ukončenie nájomnej zmluvy.
95,00,- €/sq m/year
ID: MS109 For Rent

Kancelárske celky aj samostatné kancelárie, 30m2, 40m2, vlastné...

Kancelárske celky aj samostatné kancelárie, 30m2, 40m2, vlastné zázemie, Ružinov, Hraničná
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Hraničnej ulici, Bratislava, mestská časť Ružinov. Administratívny areál sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá je ľahko dostupná z diaľnice i z bratislavského obchvatu, letisko M.R. Štefánika vzdialené do 5 min cesty autom. Ide o komplex viacerých budov, v ktorom sú k dispozícii kancelárie od 14 m2 až po samostatný kancelársky celok o rozlohe cca 100m2. K dispozícii priestory o výmere 30m2, 32m2, 26m2, 38m2 až 39m2 sa na rôznych poschodiach. Niektoré z ponúkaných priestorov majú vlastné sociálne zázemie (kuchynka, toaleta, sprchový kút). Vybavenie: klimatizácia, kazetové stropy, sádkrokartónové priečky, štruktúrovaná kabeláž (vrátane optiky), možnosť dispozičného riešenia priestoru v zmysle potrieb zákazníka, strážna služba, stravovanie v areáli. K dispozícii prenájom viacerých zasadačiek (od 6 po 50 osôb), možnosť objednania catering.služieb. Skladové priestory. Parkovanie na parkovisku pred objektom (vnútri areálu), pre návštevníkov areálu sú zriadené parkoviska pred vstupom do areál u.Pri prenájme plochy viac ako 50 m2 možnosť parkovacieho státia v cene nájmu. Zabezpečenie: vstup cez vrátnicu otvorenú 24 hod., vstup na ID-karty.Objekt je zabezpečený 24-hodinovou strážnou službou, elektronickým dochádzkovým systémom (ID-karty).Nezastavané plochy sú upravené zeleňou. Výhody: lokalita s dobrou dopravnou dostupnosťou, MHD a kompletnou občianskou vybavenosťou. Cena: od 10,26 €/m2/mesiac + služby  3,37 €/m2/mesiac +energie cca 2 €/m2/mesiac, v závislosti od štandardu kancelárie. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
10,26,- €/sq m/month
ID: MS108 For Rent

Menšie kancelárie, 25m2, 26m2, 28m2, so zázemím, výborná poloha,...

Menšie kancelárie, 25m2, 26m2, 28m2, so zázemím, výborná poloha, Ružinov, Hraničná
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Hraničnej ulici, Bratislava, mestská časť Ružinov. Administratívny areál sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá je ľahko dostupná z diaľnice i z bratislavského obchvatu, letisko M.R. Štefánika vzdialené do 5 min cesty autom. Ide o komplex viacerých budov, v ktorom sú k dispozícii kancelárie od 14 m2 až po samostatný kancelársky celok o rozlohe cca 100m2. K dispozícii priestory o výmere 25m2, 26m2, 28m2 sa na rôznych poschodiach. Niektoré z ponúkaných priestorov majú vlastné sociálne zázemie (kuchynka, toaleta, sprchový kút). Vybavenie: klimatizácia, kazetové stropy, sádkrokartónové priečky, štruktúrovaná kabeláž (vrátane optiky), možnosť dispozičného riešenia priestoru v zmysle potrieb zákazníka, strážna služba, stravovanie v areáli. K dispozícii prenájom viacerých zasadačiek (od 6 po 50 osôb), možnosť objednania catering.služieb Skladové priestory Parkovanie na parkovisku pred objektom (vnútri areálu), pre návštevníkov areálu sú zriadené parkoviska pred vstupom do areál u.Pri prenájme plochy viac ako 50 m2 možnosť parkovacieho státia v cene nájmu. Zabezpečenie: vstup cez vrátnicu otvorenú 24 hod., vstup na ID-karty.Objekt je zabezpečený 24-hodinovou strážnou službou, elektronickým dochádzkovým systémom (ID-karty), kamerovým systémom. Nezastavané plochy sú upravené zeleňou. Výhody: lokalita s dobrou dopravnou dostupnosťou, MHD a kompletnou občianskou vybavenosťou.Cena: od 10,26 €/m2/mesiac + služby  3,37 €/m2/mesiac +energie cca 2 €/m2/mesiac, v závislosti od štandardu kancelárie.    Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
10,26,- €/sq m/month
ID: MS107 For Rent

Malé kancelárie, 14m2, výborná poloha, Ružinov, Hraničná

Malé kancelárie, 14m2, výborná poloha, Ružinov, Hraničná
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Hraničnej ulici, Bratislava, mestská časť Ružinov. Administratívny areál sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá je ľahko dostupná z diaľnice i z bratislavského obchvatu, letisko M.R. Štefánika vzdialené do 5 min cesty autom. Ide o komplex viacerých budov, v ktorom sú k dispozícii kancelárie od 14 m2 až po samostatný kancelársky celok o rozlohe cca 100m2. Priestory sú kompletne zrekonštruované, plastové okná, otvárateľné. Ďalšie vybavenie: klimatizácia, kazetové stropy, sádkrokartónové priečky, štruktúrovaná kabeláž (vrátane optiky), možnosť dispozičného riešenia priestoru v zmysle potrieb zákazníka, strážna služba, stravovanie v areáli. K dispozícii prenájom viacerých zasadačiek (od 6 po 50 osôb), možnosť objednania catering.služieb Skladové priestory. Parkovanie na parkovisku pred objektom (vnútri areálu), pre návštevníkov areálu sú zriadené parkoviska pred vstupom do areálu. Zabezpečenie: vstup cez vrátnicu otvorenú 24 hod., vstup na ID-karty.Objekt je zabezpečený 24-hodinovou strážnou službou, elektronickým dochádzkovým systémom (ID-karty), kamerovým systémom. V budove je na výber z troch internetových poskytovateľov: Benestra, SWAN a Telecom. Nezastavané plochy sú upravené zeleňou. Výhody: lokalita s dobrou dopravnou dostupnosťou, MHD a kompletnou občianskou vybavenosťou. Parkovanie: v areáli, na každých 50m2 prenajatej plochy možnosť 1 parkovacieho miesta v cene, klientské parkovanie pred budovou. Cena: od 10,26 €/m2/mesiac + služby  3,37 €/m2/mesiac +energie cca 2 €/m2/mesiac, v závislosti od štandardu kancelárie  Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK. 
10,26,- €/sq m/month
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>