Real estate
( nájdených 
453
 realít z celkom 453 )

Predaj 3izbový byt s balkónom - Topoľčany - sídlisko F

Byty
cena: 93.000,- €
ID: dz3iClement Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Topoľčany
Obec:
Topoľčany
Kategória:
Byty
Druh:
3 izbový byt

Podlahová plocha:
74 m2
Stav objektu:
čiastočná rekonštrukcia
Balkón:
áno
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
dz3iClement

Ponúkam na predaj čiastočne zariadený 3 izbový byt s balkónom (74m2) na sídlisku F, Topoľčany. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí trojposchodového bytového domu bez výťahu. K bytu patria dve murované pivnice. Bytový dom je po rekonštrukcii - zateplenie, nové balkóny, strecha. Samotný byt je po postupnej čiastočnej rekonštrukcii - 2010 výmena okien, 2017 kúpeľňa, bezpečnostné vchodové dvere, omietky v kuchyni a kúpeľni, brúsenie a lakovanie parkiet v obývačke, pokládka plávajucej podlahy v detskej izbe a spálni. Dispozícia: vstupná chodba, samostatné WC s umývadlom, detská izba, kúpeľňa s vaňou prechodná do kuchyne, priestranná obývačka s balkónom a rodičovská spálňa. Možnosť zmeny dispozície, keďže aj obývačka je prechodná do kuchyne.  Plocha: úžitková 74m2. Podlaha: plávajúca, parkety, pvc. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: optický internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Výhody: tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Cena dohodou.


Maklér:

makler
Dagmar Zimová
0905479602
dada-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...