Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Na predaj priestranný 4 i RD v Partizánskom - Šimonovany

Domy a vily
cena: 164.000,- €
ID: TB2007 Predaj

Kraj:
Trenčiansky kraj
Okres:
Partizánske
Obec:
Partizánske
Kategória:
Domy a vily

Stav objektu:
čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností:
4
Podlahová plocha:
282 m2
Plocha pozemku:
361 m2
Energ. certifikát:
neuvedené
Balkón:
nie
Loggia:
áno
Terasa:
áno
ID inzerátu:
TB2007

Ponúkame Vám  na predaj priestranný štvorizbový rodinný dom v peknej časti mesta Partizánske (Stráne) - Šimonovany. Dom bol postavený v roku 1994 z tehál a ytongu. Celková rozloha pozemku je 361 m2. Rodinný dom s 3 podlažiami má celkovú úžitkovú plochu 282 m2. K tomu je ešte loggia a terasa spolu s výmerov 17 m2. Foto pôdorysu v inzeráte alebo na vyžiadanie. Dispozícia domu: PIVNICA: sauna, odpočívareň (fitness), chodba, garáž, práčovňa a WC. Dispozícia 1. NP - obývacia izba, kuchyňa, jedáleň, WC so sprchou, chodba, špajza, predsieň a terasa. Dispozícia 2. NP - 3 izby, kúpeľňa s WC, chodba a loggia. Pred domom sú 2 parkovacie miesta a v garáži miesto pre ďalšie 2 autá. Dom prešiel rekonštrukciou: vymenené plastové okná, nové vchodové aj interiérové dvere, plávajúce podlahy, stierky na stenách a pod. Garážová brána na diaľkové ovládanie. Kúrenie je zabepečené elektrickým kotlom napojeným na podlahové kúrenie a ohrev vody riešený elektrickým bojlerom. V dome je zavedená elektrina, voda a kanalizácia, plyn v dome nie je, nachádza sa na ulici. Za domom je udržiavaná záhrada s dreveným altánkom. Na pozemku je studňa napojená do domu. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk


Maklér:

makler
Tibor Bernát
0908224482
bernat-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

ID: TB2119 Predaj

Na predaj 2 RD v Partizánskom - Veľké Bielice pozemok 1730 m2

Na predaj 2 RD v Partizánskom - Veľké Bielice pozemok 1730 m2

Ponúkame Vám na predaj dva rodinné domy vhodné na bývanie spojené s podnikaním poprípade po úprave ako dvojgeneračné oddelené bývanie v Partizánskom v časti Veľké Bielice s celkovou rozlohou pozemkov 1730 m2. Celková podlahová plocha obidvoch stavieb je 340 m2. IS elektrina, voda, plyn. 

Jeden rodinný dom je zasadený do stredu pozemku a je využívaný na bývanie a bol postavený v roku 2000 s kvádrov 40 cm. Podlahová plocha domu je cca 270 m2. Je v zachovalom stave s pekne udržiavanou záhradou s bazénom, predzáhradou s okrasnými drevinami. Pred domom  parkovacie miesta pre viacej áut. Dispozícia 1. nadzemného podlažia: garáž s diaľkovo otvárateľnou bránou, obývačka s kuchyňou, kúpeľňa s WC, hosťovská izba, hala a terasa. Dispozícia 2. nadzemného podlažia (podkrovia): 4 izby, chodba, kúpeľňa s WC, technická miestnosť a 2 x balkón so vstupom zo všetkých mierstností. Kúrenie plynovým kotlom a krbom. V chodbe a kúpeľni prídavné podlahové elektrické kúrenie. Eurookná. Odpad vedený do žumpy. 

Druhý rodinný dom zasadený pri hlavnej ceste je využívaný ako obchod. Podlahová plocha cca 90 m2. Kúrenie plynové, odpad žumpa, v dome zavedená elektrina, voda a plyn. Dispozícia: predajňa, sklad, kúpeľňa s WC, kozemetický salón, pivnica a povala. Parkovanie pred domom. 

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk

635 000,- €
1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...