1 2 3

Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Ponuka

ID: LGRDradl Predaj

Rodinný dom Topoľčany Kompletná rekonštrukcia

Rodinný dom Topoľčany Kompletná rekonštrukcia
Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený domy po kompletnej rekonštrukcii v meste  Topoľčany na ulici  Radlinského.Jedná sa o rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii postavený z pálenej tehly na menšom pozemku o rozlohe  248m2.  Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2015 . Nová fasáda , zateplený  minerálnou vatou , nové všetky rozvodý vrátane kúrenia , elektriny , odpadov . Podlahy v dome sú na prízemí  parkety , dlažba , na poschodí plávajúca podlaha . Dispozícia domu : prízemie vstupná chodba , jedáleň , kuchyňa so vstavanými spotrebičmi / z masívu / , obývačka , kúpeľňa , samostatné wc , šatník - ten je možné prerobiť i na ďalšiu izbu .Na poschodí je jedna samostatná izba , a jeden velký otvorený priestor , samostatné wc . V dome je ústredné kúrenie nový kotol značky viessman .  Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: televízor. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka.
264 000,- €
ID: PK027 Predaj

Rodinný dom Komjatice

Rodinný dom Komjatice
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v centre obce Komjatice. Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 1166m2. Zastavaná plocha domu je 140m2. V dome sa nachádza priestranná predsieň, 3 izby, veľká kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, špajza a samostatná miestnosť, z ktorej je vstup do pivnice a na povalu. Vchodové dvere a všetky okná sú plastové a na oknách sú vonkajšie rolety. Dom je čiastočne podpivničený. Kúrenie je ústredné, riešené plynovým kotlom a radiátormi. Stav objektu: Dom je postavený z pálenej tehly, strecha je z pálenej škridly. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete obce, okrem kanalizácie, odpad je riešený septikom. Pred pozemkom je prípojka na optický internet. K domu prislúcha aj samostatne stojaca letná kuchyňa so špajzou a garáž s montážnou jamou, povalou a pivnicou. Dom je vhodný aj na podnikateľské účely.Dom je suchý, zdravý, vhodný na okamžité bývanie. Kúpou je ihneď voľný. Obec Komjatice disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Obec je vzdialená 20km od Nitry a 18km od Nových Zámkov. V obci je škola, škôlka, špeciálna základná škola, kultúrny dom, knižnica taktiež detské ihriská, kaderníctva, kozmetika, kvetinárstva, reštaurácie, pizzerie, dve drogérie, odevy. Nachádzajú sa tu 3 predajne COOP Jednota, Tesco, stavebniny, elektro centrum, vlaková stanica a autobusové spoje do Nitry a do Nových Zámkov. V zdravotnom stredisku ordinujú dvaja všeobecní lekári, detský lekár, zubný lekár, ortopéd, rehabilitácia a lekáreň. Na námestí sa nachádza ďalšia lekáreň a očná optika. V obci je autoservis, pneuservis a kovošrot. V blízkom okolí obce štrkovisko, ktoré ponúka možnosti kúpania, rybolovu.Obec je vzorne udržiavaná. Všetky budovy a cesty vo vlastníctve obce sú zrekonštruované. Neďaleko obce sa nachádzajú aj termálne kúpaliská Podhájska (12km) a Poľný Kesov (8km). V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.  
170 000,- €
ID: PK 024 Predaj

Rodinný dom na Zobore Nitra

Rodinný dom na Zobore Nitra
Ponúkame Vám na predaj veľký rodinný dom v centrálnej časti Zobora v Nitre na Zvončekovej ulici. Dom sa nachádza na svahovitom slnečnom pozemku z rozlohou 867m2 v jednej z najlukratívnejších lokalít Nitry orientovaný na juh s krásnym výhľadom na celú Nitru. Šírka pozemku ja 21-22 m a dĺžka z jednej strany 41m a z druhej 34 m. Zvončeková ulica je slepá ulica, poskytujúca súkromie a kľud. Napojenie ulice je priamo na ul.Hornozoborskú, ktorá je obojsmernou a jednou z hlavných ulíc Zobora, spájajúcou všetky jeho hlavné časti. Dispozícia: Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza vstupná chodba, obývacia izba, kuchyňa, spálňa, WC, šatník. Na druhom poschodí ktoré je prepojené dreveným schodiskom sa nachádzajú ďalšie dve spálne, spoločenská miestnosť, malá miestnosť slúžiaca ako fitnes a kúpelňa. Dom je celý podpivničený, časťou suterénu je priestranná garáž slúžiaca aj ako dielňa. Na pozemku pred garážou je drevený prístrešok pre dve autá. Pred domom je pekná kaskádovitá záhrada. Dom je v pôvodnom stave a je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, plyn, kanalizácia) V pešej dostupnosti od domu sa nachádzajú potravíny, autobusová zastávka, pohostinstvo Zoborská studňa, kostol, ako aj reštaurácie Zlatý kľúčik a Artin. V blízkosti sa nachádza les.  Nehnuteľnosť je právne čistá, t.j. nie je zaťažená žiadnymi ťarchami v podobe vecných bremien, alebo záložných práv, resp. iných práv tretích osôb. V súčasnosti je dom neobývaný a teda k okamžitej dispozícii k predaju a k vstupu nového vlastníka do užívania. V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.
279 000,- €
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...