1 2 3

Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Ponuka

ID: MS109 Prenájom

Kancelárske celky aj samostatné kancelárie, 30m2, 40m2, vlastné...

Kancelárske celky aj samostatné kancelárie, 30m2, 40m2, vlastné zázemie, Ružinov, Hraničná
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Hraničnej ulici, Bratislava, mestská časť Ružinov. Administratívny areál sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá je ľahko dostupná z diaľnice i z bratislavského obchvatu, letisko M.R. Štefánika vzdialené do 5 min cesty autom. Ide o komplex viacerých budov, v ktorom sú k dispozícii kancelárie od 14 m2 až po samostatný kancelársky celok o rozlohe cca 100m2. K dispozícii priestory o výmere 30m2, 32m2, 26m2, 38m2 až 39m2 sa na rôznych poschodiach. Niektoré z ponúkaných priestorov majú vlastné sociálne zázemie (kuchynka, toaleta, sprchový kút). Vybavenie: klimatizácia, kazetové stropy, sádkrokartónové priečky, štruktúrovaná kabeláž (vrátane optiky), možnosť dispozičného riešenia priestoru v zmysle potrieb zákazníka, strážna služba, stravovanie v areáli. K dispozícii prenájom viacerých zasadačiek (od 6 po 50 osôb), možnosť objednania catering.služieb. Skladové priestory. Parkovanie na parkovisku pred objektom (vnútri areálu), pre návštevníkov areálu sú zriadené parkoviska pred vstupom do areál u.Pri prenájme plochy viac ako 50 m2 možnosť parkovacieho státia v cene nájmu. Zabezpečenie: vstup cez vrátnicu otvorenú 24 hod., vstup na ID-karty.Objekt je zabezpečený 24-hodinovou strážnou službou, elektronickým dochádzkovým systémom (ID-karty).Nezastavané plochy sú upravené zeleňou. Výhody: lokalita s dobrou dopravnou dostupnosťou, MHD a kompletnou občianskou vybavenosťou. Cena: od 10,26 €/m2/mesiac + služby  3,37 €/m2/mesiac +energie cca 2 €/m2/mesiac, v závislosti od štandardu kancelárie. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
10,26,- €/m2/mesiac
ID: MS108 Prenájom

Menšie kancelárie, 25m2, 26m2, 28m2, so zázemím, výborná poloha,...

Menšie kancelárie, 25m2, 26m2, 28m2, so zázemím, výborná poloha, Ružinov, Hraničná
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Hraničnej ulici, Bratislava, mestská časť Ružinov. Administratívny areál sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá je ľahko dostupná z diaľnice i z bratislavského obchvatu, letisko M.R. Štefánika vzdialené do 5 min cesty autom. Ide o komplex viacerých budov, v ktorom sú k dispozícii kancelárie od 14 m2 až po samostatný kancelársky celok o rozlohe cca 100m2. K dispozícii priestory o výmere 25m2, 26m2, 28m2 sa na rôznych poschodiach. Niektoré z ponúkaných priestorov majú vlastné sociálne zázemie (kuchynka, toaleta, sprchový kút). Vybavenie: klimatizácia, kazetové stropy, sádkrokartónové priečky, štruktúrovaná kabeláž (vrátane optiky), možnosť dispozičného riešenia priestoru v zmysle potrieb zákazníka, strážna služba, stravovanie v areáli. K dispozícii prenájom viacerých zasadačiek (od 6 po 50 osôb), možnosť objednania catering.služieb Skladové priestory Parkovanie na parkovisku pred objektom (vnútri areálu), pre návštevníkov areálu sú zriadené parkoviska pred vstupom do areál u.Pri prenájme plochy viac ako 50 m2 možnosť parkovacieho státia v cene nájmu. Zabezpečenie: vstup cez vrátnicu otvorenú 24 hod., vstup na ID-karty.Objekt je zabezpečený 24-hodinovou strážnou službou, elektronickým dochádzkovým systémom (ID-karty), kamerovým systémom. Nezastavané plochy sú upravené zeleňou. Výhody: lokalita s dobrou dopravnou dostupnosťou, MHD a kompletnou občianskou vybavenosťou.Cena: od 10,26 €/m2/mesiac + služby  3,37 €/m2/mesiac +energie cca 2 €/m2/mesiac, v závislosti od štandardu kancelárie.    Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
10,26,- €/m2/mesiac
ID: MS107 Prenájom

Malé kancelárie, 14m2, výborná poloha, Ružinov, Hraničná

Malé kancelárie, 14m2, výborná poloha, Ružinov, Hraničná
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Hraničnej ulici, Bratislava, mestská časť Ružinov. Administratívny areál sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá je ľahko dostupná z diaľnice i z bratislavského obchvatu, letisko M.R. Štefánika vzdialené do 5 min cesty autom. Ide o komplex viacerých budov, v ktorom sú k dispozícii kancelárie od 14 m2 až po samostatný kancelársky celok o rozlohe cca 100m2. Priestory sú kompletne zrekonštruované, plastové okná, otvárateľné. Ďalšie vybavenie: klimatizácia, kazetové stropy, sádkrokartónové priečky, štruktúrovaná kabeláž (vrátane optiky), možnosť dispozičného riešenia priestoru v zmysle potrieb zákazníka, strážna služba, stravovanie v areáli. K dispozícii prenájom viacerých zasadačiek (od 6 po 50 osôb), možnosť objednania catering.služieb Skladové priestory. Parkovanie na parkovisku pred objektom (vnútri areálu), pre návštevníkov areálu sú zriadené parkoviska pred vstupom do areálu. Zabezpečenie: vstup cez vrátnicu otvorenú 24 hod., vstup na ID-karty.Objekt je zabezpečený 24-hodinovou strážnou službou, elektronickým dochádzkovým systémom (ID-karty), kamerovým systémom. V budove je na výber z troch internetových poskytovateľov: Benestra, SWAN a Telecom. Nezastavané plochy sú upravené zeleňou. Výhody: lokalita s dobrou dopravnou dostupnosťou, MHD a kompletnou občianskou vybavenosťou. Parkovanie: v areáli, na každých 50m2 prenajatej plochy možnosť 1 parkovacieho miesta v cene, klientské parkovanie pred budovou. Cena: od 10,26 €/m2/mesiac + služby  3,37 €/m2/mesiac +energie cca 2 €/m2/mesiac, v závislosti od štandardu kancelárie  Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK. 
10,26,- €/m2/mesiac
ID: MS104 Prenájom

Administratívny celok, openspace i malé kancelárie, cca 196m2, Nové...

Administratívny celok, openspace i malé kancelárie, cca 196m2, Nové Mesto, parkovanie
Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v Bratislave III, Nové Mesto. Kancelárske priestory sa nachádzajú na 4. poschodí 5 poschodovej, novozrekonštruovanej budovy na Kukuričnej ulici.  Celková rozloha cca 197 m2. Kancelársky celok pozostáva z viacerých menších i väčších kancelárií (13m2, 19m2, 8,5 m2, 82 m2) + zázemie (kuchynka, toalety, rozmnožovňa, príručný sklad, chodba). Kancelárie sú vo vyššom štandarde, PC-rozvody, klimatizácia, recepcia na prízemí. Na každom poschodí je kuchynka, WC (dámske a pánske). Priestory sa prenajímajú nezariadené. Kancelárie možno prenajať ako kancelársky celok po poschodiach (každé poschodie je samostatne uzamykateľné) Zabezpečenie: recepcia, kamerový systém. Parkovanie: v podzemnej garáži (4€/miesto/mes.) alebo na vonkajšom státí pred budovou. V prípade záujmu možnosť rozšírenia o ďalšie parkovacie státia na priľahlom pozemku, ktorý je vo vlastníctve majiteľa objektu. V suteréne možnosť prenajať priestory pre archív (41 m2) a sklad (12,7 m2).  Výhody: tiché prostredie s ľahkou dostupnosťou autom aj MHD, v blízkosti reštaurácie, OC POLUS, Národné tenisové centrum. Výška mesačných poplatkov: - kancelárie (1. až 5. NP) 7 €/m2 + DPH - archív 5 €/m2 + DPH- garáž (suterén) 4 €/m2 + DPH- vonkajšie parkovanie (10 miest) 20 € + DPH- služby 1,50 €/m2 + DPH (voda, OLO, údržba sietí a zariadení vr. EPS, upratovanie spol. častí vr. okien, upratovanie vonkajších a parkovacích plôch, činnosť správcu)- energie podľa skutočnej spotreby (elektrina + plyn) Priestory sú ihneď k dispozícii. Províziu RK neplatíte.
7,00,- €/m2/mesiac
ID: MS86 Prenájom

Lukratívne administratívne priestory, open space, flexibilné...

Lukratívne administratívne priestory, open space, flexibilné riešenie, 308m2, Ružinov, Štrkovec
Ponúkame Vám na prenájom lukratívne kancelárske priestory v Bratislava II-Ružinov, Štrkovec, Teslova ulica.  Kancelárske priestory sa nachádzajú na 1.poschodí 3.podlažnej administratívnej budovy vo vyhľadávanej lokalite pri Štrkovci. Prízemie budovy je vybavené nonstop recepčnou službou. Priestor o výmere 266 m2  alebo  308 m2 je momentálne riešený formou open space s presklenými zástenami s možnosťou využiť priestor ako samostatné kancelárie.  Priestory sú svojim riešením vhodné pre reprezentatívne účely spoločnosti, sú klimatizované vo vysokej kvalite, s rozvodmi štruktúrovanej kabeláže (PC sieť, internet, telefón, OPTO káble), sociálnymi zariadeniami a kuchynkou. Okná sú plastové, otvárateľné. Parkovanie: vlastné parkovacie miesta v areáli NaN 9,50 €/m2/mesiac za 1 parkovacieho miesta + 13,30 údržba. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (zastávky MHD, Kaufland, Billa, reštaurácie, banky, notár a pod.). Výhodou je vynikajúca dostupnosť na bratislavský obchvat, do centra a aj von z mesta.   Výhody: - vyhľadávaná lokalita mestskej časti Ba-Ružinov - kompletná občianska vybavenosť(v blízkosti Kaufland, Billa, MHD zastávky, banky, reštaurácie, atď.) - možnosť úpravy priestorov podľa potreby - možnosť prenájmu parkovacích miest priamo pred budovou - útulné prostredie s rodinnou atmosférou   Cena: nájomné 8,50 €/m2/mes + dph, služby a energie: 3,95 €/m2/mes + dph (cena za služby zahŕňa: zabezpečenie budovy, nepretržitá recepčná služba, údržba spoločných priestorov, upratovanie spoločných priestorov). Energie sú vyúčtovávané podľa reálnej spotreby. Províziu pre RK neplatíte!
9,50,- €/m2/mesiac
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...