1 2 3

Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Ponuka

ID: IC6 Predaj

RD Terchová EXKLUZÍVNA CENA

RD Terchová  EXKLUZÍVNA CENA
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom  v malebnej obci Terchová. Jedná sa o dvojpodlažný 6 izbový rodinný dom / Klient si môže  vytvoriť 2 bytové jednotky so samostatnými vstupmi/.   Dom je postavený na pozemku o rozlohe 1114m2. Na pozemku je samostatne stojaca garáž, šopa, záhradný domček a pri vstupe je ponechaná v pôvodnom stave s kamennou pivnicou 100 ročná drevenica. Prízemie má 2 izby , kuchyňa , špajza,  obývačka,  kúpeľňa s wc ,vstupná hala . Na poschodí sú 3 izby , kúpeľňa s WC, hala .  Podlaha: parkety, dlažba. Steny: stierky. Okná: drevené. Vybavenie kúpeľne:  sprchovací kút, WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák,  chladnička, krb. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Na pozemku je čistička odpadových vôd.. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: Benefity obce je možnosť športového vyžitia - Vratná dolina lyžovanie, Turistika - Jánošíkove diery a iné, Cykloturistika, kultúra -napr. Jánošíkove slávnosti, dom má možnosť vytvoriť samotné 2 bytové jednotky čo môže byť výhoda na prenájom. Dom je vsadený do krásneho prostredia hôr v tichej lokalite. V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Cena 325 000,-  
325 000,- €

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...