1 2 3

Real estate
( nájdených 
453
 realít z celkom 453 )

Ponuka

ID: PK010 Predaj

Rodinný dom Dolný Ohaj

Rodinný dom Dolný Ohaj
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Dolný Ohaj. Jedná sa o samostatne stojaci rodinný dom na pozemku v celkovej výmere 1494 m2 (parcela č. 358/15, zastavaná plocha a nádvorie, 707 m2 a parcela č. 358/27, záhrada, 787 m2).Rodinný dom je trojpodlažný, 1. podzemné podlažie suterén + garáž vo výmere 111,86 m2; 1. nadzemné podlažie vo výmere 106,57 m2 a 2. nadzemné podlažie + lodžia vo výmere 118,14 m2). Rodinný dom sa nachádza v centre obce Dolný Ohaj pri futbalovom ihrisku (ul. Domovina č. 39) a je prístupný z dvoch strán.Rodinný dom je po čiastočnej rekonštrukcii, ktorá prebehla v roku 2016:- plastové okná a dvere s izolačným dvojsklom a žalúziami- vstupné bezpečnostné dvere- v obytných miestnostiach je drevená podlaha (indonézska Jatoba) a v ostatných keramická dlažba- rozvody vody a ohrievač vody- tepelná izolácia stropu na 2. nadzemnom podlaží- krb fínskej výroby JOTUL- stierky a omietky- elektroinštaláciaV rodinnom dome sa nachádzajú 3 kúpeľne (z toho 2 zrekonštruované) a 4 WC.Rodinný dom je napojený na elektrickú energiu 220V/380V, plyn a vodovod.Kanalizácia je odvedená do žumpy.Rodinný dom s priestranným veľkým pozemkom a s možnosťou úpravy podľa vlastných predstáv.Dom je vzdialený 8 km od termálneho kúpaliska v Podhájskej.katastrálne územie: Dolný Ohajobec: Dolný Ohajokres: Nové Zámkylist vlastníctva č.: 285súpisné č. stavby: 485
135 000,- €

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...