1 2 3

Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Ponuka

ID: DS-KPKU-8 Prenájom

Prenájom kancelárskych priestorov 220 m2 v Starom Meste aj s...

Prenájom kancelárskych priestorov 220 m2 v Starom Meste aj s parkovaním.
Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom administratívnu budovu na ulici Kráľovské údolie, Bratislava-Staré Mesto. Nehnuteľnosť je situovaná v tichej lokalite na pozemku so zastavanou plochou 386 m2. Celková úžitková plocha je 312m2 z toho kancelárska plocha tvorí 220 m2. Administratívny objekt je vhodný ako reprezentatívne sídlo pre rôzne medzinárodné organizácie, štátne inštitúcie alebo obchodné zastúpenia spoločností na Slovensku. Nehnuteľnosť má dve nadzemné podlažia a jedno podzemné podlažie. Na oboch nadzemných podlažiach sa nachádzajú administratívne priestory so zázemím. Na parkovanie je určených 5 samostatných garáží a priestranná priľahlá odstavná plocha. V kanceláriách sa nachádza funkčné vykurovanie, osvetlenie, rozvody elektrického prúdu a štruktúrovanej kabeláže. Interiér kancelárii je v súčasnosti prázdny, bez kancelárskeho vybavenia, na 1. a 2. nadzemnom podlaží sú zriadené nové kuchynské linky vrátane chladničky a mikrovlnnej rúry. Objekt nie je komplexne klimatizovaný, individuálna klimatizácia je inštalovaná v dvoch kancelárskych miestnostiach. Po dohode s budúcim nájomcom je možné uskutočniť stavebné úpravy a modernizáciu priestorov.Cena za celý administratívny objekt vrátane parkovacích miest je 3250 €/mesiac bez DPH + zálohové platby za energie 600 €/mesiac bez DPH
10,42,- €/m2/mesiac

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...