1 2 3

Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Ponuka

ID: dzChataNemcky Predaj

Relax, oddych - Nemečky - chata/rekreačný domček

Relax, oddych - Nemečky - chata/rekreačný domček
Zľava 30.000,-Eur !  Ponúkame Vám na predaj zariadenú chatu/ rekreačný domček v obci Nemečky, v tichej lokalite pod lesom. Nehnuteľnosť sa nachádza na mierne svahovitom, južnom, 28,4 ár oplotenom a upravenom pozemku s automatickou závlahou, na ktorom ďalej nájdete relax v bazéne s ohrevom cez tepelné čerpadlo, posedenie v altáne s krbom. Pozemok poskytuje dostatok priestoru aj na hospodárenie - užitková záhrada, chov zvierat, sklad dreva, sklad náradia.... Vstup na pozemok zabezpečuje kovová brána na ďiaľkové ovládanie. Chata z roku 2000 je postavená z tehly a dreva - je  trojposchodová. Na prízemí sa nachádza priestranná spoločenská miestnosť s murovanou pecou (rozvod tepla do radiátorov), kuchynský kút, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Na prvom poschodí sa nachádza priestranná spálňa s výstupom na terasu, šatník a ďalšia kúpeľňa s WC. Na druhom poschodí sa nachádzajú dve spálne.  Plocha: úžitková 90m2, zastavaná 94m2, pozemku 2843m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: drevené. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne - murovaná pec. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, klimatizácia. Sedlová strecha s podkrovím - zateplenie. Strešná krytina: pozinkovaný plech. Mierne svahovitý pozemok. Kamenitá prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa - 52m. Na pozemku sa nachádza žumpa 20m3.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, vonkajší krb, bazén, rybolov, turistika, cykloturistika, altánok. Cena za celú nehnutelnost je 195.000,-Eur. 
195 000,- €
#
ID: PK003 Predaj

Rodinný dom Andovce

Rodinný dom Andovce
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom vo výstavbe. Jedná sa o krásny veľký rozostavaný rodinný dom v obci Andovce okres Nove Zámky s projektom (projekt dom + projekt garáž) … všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina) … dom je čiastočne podpivničený. Dom je postavený na 8a pozemku. Súčasný stav domu je v stave ako vidno na fotkách. Pôvodná časť rodinného domu bola postavená v roku 1970 z pálenej tehly. Pristavená časť domu s úžitkovou plochou 210m2 bola postavená z tvárnic Ytong v roku 2022. Strecha je škridlová značky Mediterran. V dome sa nachádza na prízemí vstupná hala, kuchyňa, ktorá je spojená s obývačkou so vstupom na terasu, 2 izby, kúpeľňa a samostatná toaleta. Na poschodí sú ďalšie 2 izby, z toho je jedna so šatníkom plus kúpeľňa. Prípojky inžinierskych sieti ako voda, elektrina a plyn sa nachádzajú na pozemku.  Na pozemku sa nachádza príprava na stavbu garáže, ktorá je spojená s toaletou a letnou kuchynkou. Pozemok má celkovú rozlohu 798m2. Možnosť parkovať auto priamo pred domom, v garáži alebo na pozemku. Výhodou je dokončenie domu podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Obec Andovce je iba 2km vzdialená od okresného mesta Nové Zámky. V obci je všetka občianska vybavenosť, pošta, materská škola, potraviny, autoservis, reštaurácie, ihrisko. Viem Vám pomôcť aj s financovaním tejto nehnuteľnosti.
190 000,- €

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...