1 2 3

Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Reality Bratislava

ID: MS57 Prenájom

Dvojkancelária, cca 53 m2, výhodná poloha, Bratislava-Ružinov,...

Dvojkancelária, cca 53 m2, výhodná poloha, Bratislava-Ružinov, Hraničná, parkovanie v cene
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Hraničnej ulici, Bratislava, mestská časť Ružinov. Administratívny areál sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá je ľahko dostupná z diaľnice i z bratislavského obchvatu, letisko M.R. Štefánika vzdialené do 5 min cesty autom. Ide o komplex viacerých budov, v ktorom sú k dispozícii kancelárie od 14 m2 až po samostatný kancelársky celok o rozlohe cca 100m2. Ponúkaný priestor tvoria dve miestnosti – väčšia (s rozlohou 29,75 m2) a menšia kancelária (s rozlohou 18,65 m2) . Súčasťou väčšej je kuchynský kút (2,40 m2 ) a kúpeľňa so sprchou a toaletou (3,18 m2 ). Kancelárie sú vzájomne prepojené interiérovými dverami, ale je možný vstup samostatne do oboch aj z chodby. V kanceláriách je položený nový koberec, na oknách sú žalúzie. Priestor má klimatizáciu s vlastnou reguláciou, ústredné kúrenie, a pripravenú štruktúrovanú kabeláž. Priestory sú kompletne zrekonštruované, plastové okná, otvárateľné. Ďalšie vybavenie: klimatizácia, kazetové stropy, sádkrokartónové priečky, štruktúrovaná kabeláž (vrátane optiky), možnosť dispozičného riešenia priestoru v zmysle potrieb zákazníka, strážna služba, stravovanie v areáli. K dispozícii prenájom viacerých zasadačiek (od 6 po 50 osôb), možnosť objednania catering.služieb Skladové priestory. Parkovanie na parkovisku pred objektom (vnútri areálu), pre návštevníkov areálu sú zriadené parkoviska pred vstupom do areál u.Pri prenájme plochy viac ako 50 m2 možnosť parkovacieho státia v cene nájmu. Zabezpečenie: vstup cez vrátnicu otvorenú 24 hod., vstup na ID-karty.Objekt je zabezpečený 24-hodinovou strážnou službou, elektronickým dochádzkovým systémom (ID-karty), kamerovým systémom. V budove je na výber z troch internetových poskytovateľov: Benestra, SWAN a Telecom. Nezastavané plochy sú upravené zeleňou. Výhody: lokalita s dobrou dopravnou dostupnosťou, MHD a kompletnou občianskou vybavenosťou. Cena: od 10,26 €/m2/mesiac + služby  3,37 €/m2/mesiac +energie cca 2 €/m2/mesiac, v závislosti od štandardu kancelárie.  Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK. 
10,26,- €/m2/mesiac
ID: MS56 Prenájom

Kancelárie v Ružinove, výborná lokalita, Hraničná, parkovanie,...

Kancelárie v Ružinove, výborná lokalita, Hraničná, parkovanie, 36-100m2, skladové priestory
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Hraničnej ulici, Bratislava, mestská časť Ružinov. Administratívny areál sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá je ľahko dostupná z diaľnice i z bratislavského obchvatu, letisko M.R. Štefánika vzdialené do 5 min cesty autom. Ide o komplex viacerých budov, v ktorom sú k dispozícii kancelárie od 14 m2 až po samostatný kancelársky celok o rozlohe cca 100m2. Ponúkaný priestor sa nachádza na prízemí, v prvej polovici chodby. Priestor je orientovaný na západnú svetovú stranu a dopadá doň priame poobedné slnko. Ponúkaný priestor tvoria celkom 2 kancelárie, pričom súčasťou väčšej miestnosti je kuchynský kút a toaleta. Kancelárie sú vzájomne prepojené interiérovými dverami, ale je možný vstup samostatne do oboch aj z chodby Priestory sú kompletne zrekonštruované, plastové okná, otvárateľné. Ďalšie vybavenie: klimatizácia, kazetové stropy, sádkrokartónové priečky, štruktúrovaná kabeláž (vrátane optiky), možnosť dispozičného riešenia priestoru v zmysle potrieb zákazníka, strážna služba, stravovanie v areáli. K dispozícii prenájom viacerých zasadačiek (od 6 po 50 osôb), možnosť objednania catering.služieb Skladové priestory Parkovanie na parkovisku pred objektom (vnútri areálu), pre návštevníkov areálu sú zriadené parkoviska pred vstupom do areál u.Pri prenájme plochy viac ako 50 m2 možnosť parkovacieho miesta v cene nájmu. Zabezpečenie: vstup cez vrátnicu otvorenú 24 hod., vstup na ID-karty.Objekt je zabezpečený 24-hodinovou strážnou službou, elektronickým dochádzkovým systémom (ID-karty), kamerovým systémom. Nezastavané plochy sú upravené zeleňou. Výhody: lokalita s dobrou dopravnou dostupnosťou, MHD a kompletnou občianskou vybavenosťou.Cena: od 10,26 €/m2/mesiac + služby  3,37 €/m2/mesiac +energie cca 2 €/m2/mesiac, v závislosti od štandardu kancelárie. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
10,26,- €/m2/mesiac
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...