Real estate
( nájdených 
461
 realít z celkom 461 )

Prenájom administratívnych priestorov 208m2 na Nám. SNP

Komerčné a prevádzkové priestory
cena: 3.233,- €/mesiac
ID: LC987snp15 Prenájom

Kraj:
Bratislavský kraj
Okres:
Bratislava I
Obec:
Bratislava-Staré Mesto
Ulica:
Námestie SNP
Kategória:
Komerčné a prevádzkové priestory

Stav objektu:
pôvodný stav
Podlahová plocha:
208 m2
ID inzerátu:
LC987snp15

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory na Nám. SNP. Administratívna budova je situovaná na rohu Nám. SNP, Kamenné nám. a Kolárskej ulice priamo pri hlavnej ceste. Z oboch strán budovy sú zastávky MHD a v blízkosti dostupné parkovanie.  Energetický certifikát D.

Podlahová plocha budovy je 4600m2. Budova má 1 podzemné podlažie a 8 nadzemných. V budove sa nachádzajú dva samostatné vchody, 2x osobný výťah. Prenajímané jednotky majú svoju vlastnú kuchynku a toalety.

Nájomcom vieme prispôsobiť stavebnými úpravami priestory podľa ich potrieb - prepojiť priestory bloku do jedného celku, zväčšiť o kanceláriu a pod. v rámci podlažia.

Kancelárie prenájom vchod A.

Celé ½ poschodie.

3NP – roh Špitálskej a Námestia SNP vyznačené zeleným a modrým. Su spojené a výmeru majú 208m2.

Výhľad majú na Kamenné námestie a na Hrad a Tržnicu. Priestory majú vlastnú kuchynku a vlastné toalety.

Cena vrátane energií je 3.232,58€/mesiac. Ceny sú bez DPH. Províziu neplatíte!


Maklér:

makler
Mgr. Liliana Čerteková
0907417900
liliana-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...