Real estate
( nájdených 
456
 realít z celkom 456 )

3 izbový byt Nitra-Klokočina

Byty
cena: 137.000,- €
ID: PK035 Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Nitra
Obec:
Nitra
Kategória:
Byty
Druh:
3 izbový byt

Podlahová plocha:
65 m2
Stav objektu:
kompletná rekonštrukcia
Balkón:
áno
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
PK035

Ponúkame Vám na predaj vkusne prerobený 3 izbový byt s balkónom. Byt sa nachádza na relatívne tichej ulici na okraji mestskej časti Klokočina - Diely na 5. poschodí zo 7. Bytu s rozlohou 65m2 prislúcha 1 balkón a pivnica. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V byte je murované jadro, plastové okná. Súčasťou bytu je Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, v spálni sa nachádza vstavaná skriňa (šatník). Podlahy v izbách a v kuchyni sú plávajúce podlahy.


Dispozičné riešenie: vstupná chodba, naľavo obývacia izba spojená s kuchyňou, vľavo od obývačky sa nachádza spálňa. Vpravo je vstup z chodby do tretej, detskej izby. Oproti vstupným dverám sa nachádza kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Všetky izby majú samostatný vstup. 

V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchody, nákupné centrum, školy, škôlky, MHD, poliklinika, lekárne, reštaurácie... Bytový dom bol postavený v roku 2002 a zateplený bol v roku 2023.

V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.


 


Maklér:

makler
Petr Kukla
0905860594
kukla-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

ID: PK 025 Predaj

3 izbový byt s balkónom Nitra - Chrenová

3 izbový byt s balkónom Nitra - Chrenová

Ponúkame Vám veľký 3 izbový byt v Nitre. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite na ul. Za humnami, časť Chrenová. Byt je na 1. poschodí z 5. Podlahová plocha bytu je 91m2, z toho 82m je vykurovaných. Byt je voľný, pripravený na predaj/rekonštrukciu.

Dispozícia bytu: priestranná vstupná chodba, 3 nepriechodné izby, z jednej z dvoch väčších izieb je výstup na balkón, do druhej z dvoch väčších izieb je vstup aj z kuchyne aj z chodby, čo umožňuje v prípade potreby izbu aj predeliť. Kuchyňa je bez úplnej kuchynskej linky (viď foto), s kuchyne je vstup do špajzy, kúpeľňa je priechodná a WC je samostatné. V izbách sú zachovalé parkety, v kuchyni je PVC, na chodbe je dlažba. K bytu patrí priestranná pivnica s podlahovou plochou cca 6 m2 . Bytový dom má výťah, je zateplený. Byt je bez tiarch. 

Ako som už uviedol byt je pôvodnom stave s možnosťou rekonštrukcie podľa vlastných predstáv kupujúceho. Je vhodný pre majiteľa pripraveného investovať peniaze do rekoštrukcie a vytvoriť si bývanie podľa vlastných predstáv. 

Výhody:

V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchody, nákupné centrum, školy, škôlky, MHD, poliklinika, lekárne, kostol, reštaurácie...
Výhodou je aj rýchle napojenie na diaľnicu smer (Bratislava/Banská Bystrica)


V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.




138 000,- €
ID: PK 026 Predaj

3 izbový byt Nitra - Chrenová

3 izbový byt Nitra - Chrenová

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s preskleným dvoj balkónom v Nitre. Byt sa nachádza v mestskej časti Chrenová 1., v peknom prostredí obklopenom zeleňou. Byt s rozlohou 72 m2 sa nachádza na 6. poschodí s 12 poschodí v zateplenom bytovom dome. V dome sú tri výťahy, do ktorých je vstup z nadštandardne priestrannej chodby. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. V byte sú pôvodné stierky, plastové okná, v izbách sú podlahy pôvodné drevené parkety, ktoré sú veľmi zachovalé. V chodbe a kuchyni je dlažba. Benefitom je presklený balkón, na ktorý je vstup z dvoch izieb.

V okolí bytu je výborná občianska vybavenosť, ako je škola, škôlka, ihrisko, potraviny, obchodné centrum, MHD a ďalšie. Máte tu všetko, čo potrebujete len na skok od vášho bytu.


Dispozícia
Pri vstupe do bytu sa nachádza vstupná chodba, samostatné WC a kúpeľňa. Ďalej je tu kuchyňa, obývacia izba, z ktorej je vstup do ďalších dvoch nepriechodných izieb. 

Ponuka bývania v tomto byte je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bezstarostné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou. V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.


 

133 000,- €
ID: TD005 Predaj

3,5 izbový byt priestranný s logiou na Novomeského ulici

3,5 izbový byt  priestranný s logiou na Novomeského ulici

Ponúkame Vám na predaj 3,5 izbový byt na Novomeského ulici-sídlisko Klokočina. Priestranný byt ponúka 74,53m2 podlahovej plochy + 4m2 loggia + 2,7m2 pivnica.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, detskej izby, spálne, kúpeľne s oddeleným WC a kuchyne s východom na loggiu,Pri kuchyni sa nachádza špajza i veľký kumbál. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: podlahy, stierky, plastové okná v kúpeľni jadro nie je murované, ale je obložené sadrokartónom s obkladačkami, na zemi je dlažba.

Podlahy: plávajúce podlahy , dlažba v kuchyni a časť v predsieni.

Dostatok úložného priestoru poskytujú v predsieni a v prechode do kuchyne vybudované stropné skrine.

Byt je na 7. poschodí v 7 poschodovom bytovom dome, na chodbe sú iba 2 byty, výhľad z neho je priamo na Borinu a Nitru. Samotný bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou ako vonkajšie zateplenie, vymenené stupačky, zrekonštruovaná strecha, nový výťah. Zateplená stena 10 cm Nobasil krajný byt).


Lokalita tohto bytu je vhodná pre všetkých, ktorí ocenia kľudné prostredie, krásny výhľad, okolitú zeleň,bezproblémové parkovanie, stabilných spoluvlastníkov, kompletnú občiansku vybavenosť v blízkosti,výbornú dostupnosť do  nákupných centier Lidl, Kaufland, Billa.

Výborná občianska vybavenosť  v pešej dostupnosti :poliklinika,zastávka MHD,služby,škola,škôlka,ihriská............

V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.




Pokiaľ Vás táto nehnuteľnosť zaujala, prosím neváhajte ma kontaktovať!



 

132 000,- €
1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...