Real estate
( nájdených 
462
 realít z celkom 462 )

Na predaj 3,5 i byt Partizánske pri centre s balkónom

Byty
cena: 95.000,- €
ID: TB2172 Predaj

Kraj:
Trenčiansky kraj
Okres:
Partizánske
Obec:
Partizánske
Ulica:
Nádražná
Kategória:
Byty
Druh:
3 izbový byt

Podlahová plocha:
73 m2
Stav objektu:
čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí:
3
Balkón:
áno
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
TB2172

Ponúkame Vám na predaj veľkometrážny trojizbový byt s komorou a balkónom v Partizánskom na ulici Nádražná. Celková rozloha bytu je 73 m2 vrátane balkónu. V bezprostrednej blízkosti bytového domu dobrá občianska vybavenosť, 3. ZŠ, škôlka, obchody, MHD, do centra mesta 5 min. pešo. Byt prešiel rekonštrukciou: vymenené plastové okná, stierky na stenách, nová kuchynská linka na mieru, zväčšené murované bytové jadro, čiastočne menená Elektroinštalácia, bezpečnostné vchodové dvere, vstavané skrine. Dispozícia bytu dáva možnosť prerobiť ho na štvorizbový. Dispozícia: 3 izby, komora (šatník), špajza, balkón, chodba, kúpeľňa a samostatné WC. V suteréne domu pivnica. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk


Maklér:

makler
Tibor Bernát
0908224482
bernat-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...