Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Stavebný pozemok Veľké Dvorany

Pozemky
cena: 40.000,- €
ID: LGSPVDV Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Topoľčany
Obec:
Veľké Dvorany
Ulica:
tichá
Kategória:
Pozemky

Plocha pozemku:
982 m2
Vodovod:
neuvedené
Umiestnenie Elektriny:
pri pozemku
Umiestnenie Plynu:
pri pozemku
Umiestnenie kanalizácie:
pri pozemku
Dátová prípojka:
neuvedené
ID inzerátu:
LGSPVDV

Ponúkame Vám na predaj pozemky - pre rodinné domy Veľké Dvorany, tichá. Plocha: pozemku 982m2. Rovinatý pozemok. Neupravená prístupová cesta. V blízkosti pozemku sa nachádza elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka. Cena 40 000 €


Maklér:

makler
Lucia Guliková
0907645546
lucia-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...