1 2 3

Real estate
( nájdených 
452
 realít z celkom 452 )

Ponuka

ID: dzChataNemcky Predaj

Relax, oddych - Nemečky - chata/rekreačný domček

Relax, oddych - Nemečky - chata/rekreačný domček
Zľava 30.000,-Eur !  Ponúkame Vám na predaj zariadenú chatu/ rekreačný domček v obci Nemečky, v tichej lokalite pod lesom. Nehnuteľnosť sa nachádza na mierne svahovitom, južnom, 28,4 ár oplotenom a upravenom pozemku s automatickou závlahou, na ktorom ďalej nájdete relax v bazéne s ohrevom cez tepelné čerpadlo, posedenie v altáne s krbom. Pozemok poskytuje dostatok priestoru aj na hospodárenie - užitková záhrada, chov zvierat, sklad dreva, sklad náradia.... Vstup na pozemok zabezpečuje kovová brána na ďiaľkové ovládanie. Chata z roku 2000 je postavená z tehly a dreva - je  trojposchodová. Na prízemí sa nachádza priestranná spoločenská miestnosť s murovanou pecou (rozvod tepla do radiátorov), kuchynský kút, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Na prvom poschodí sa nachádza priestranná spálňa s výstupom na terasu, šatník a ďalšia kúpeľňa s WC. Na druhom poschodí sa nachádzajú dve spálne.  Plocha: úžitková 90m2, zastavaná 94m2, pozemku 2843m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: drevené. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne - murovaná pec. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, klimatizácia. Sedlová strecha s podkrovím - zateplenie. Strešná krytina: pozinkovaný plech. Mierne svahovitý pozemok. Kamenitá prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa - 52m. Na pozemku sa nachádza žumpa 20m3.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, vonkajší krb, bazén, rybolov, turistika, cykloturistika, altánok. Cena za celú nehnutelnost je 195.000,-Eur. 
195 000,- €
#
ID: PK006 Predaj

Murovaná chata Podhájska

Murovaná chata Podhájska
Ponúkame Vám na predaj murovanú, zateplenú chatu v obci Podhájska. Chata sa nachádza na skok od veľmi známeho kúpaliska, ktoré je preslávené termálnou vodou podobnou zložením ako voda z mŕtveho mora . Chata je postavená na svahovitom pozemku s rozlohou 770m2. Zastavaná časť pozemku je 68m2. Chata je v podstate novostavba skolaudovaná v roku 2018 a má dve podlažia a podkrovie . Na hlavné podlažie sa dostaneme cez otvorenú terasu, pri ktorej je komora. Hneď za vstupnými dverami sa nachádza chodbička (zádverie) s vešiakovou stenou a botníkom, WC, kúpeľňa a kuchyňa s rohovou kuchynskou linkou vyrobenou na mieru a jedálňou prepojenou s obývacou izbou s krbom. Ten je hlavným vykurovacím telesom a je konštruovaný tak, že pomocou prieduchov vykúri aj poschodie. Z obývacej izby sa dá vyjsť na zasklenú zadnú terasu s výhľadom na vinohrad, ktorý sa rozprestiera hneď za chatou.Na poschodie sa dostaneme na mieru vyrobeným dreveným schodiskom. Tu sa nachádzajú tri samostatné izby s krásnym výhľadom z jednej strany na vinice a z druhej na obec Podhájska. Do suterénu sa dostaneme cez chodbičku schodiskom, výhodou je aj samostatný vchod do suterénu priamo z prednej strany domu. V suteréne sa nachádzajú štyri miestnosti dve väčšie a dve menšie. Z týchto miestnosti je možnosť v budúcnosti urobiť izby. V suteréne sa nachádza el. bojler na ohrev teplej vody a pračka. Chata má drevené okná so sieťkami proti hmyzu a s drevenými okenicami. Podlahy v izbách sú plávajúce podlahy a v jedálni, kuchyni a zádverí je keramická dlažba. Do chaty je zavedený verejný vodovod . Odpad je do septiku. Do chaty je zavedená aj elektrická prípojka 400V . Na streche chaty sú nainštalované fotovoltaické panely, ktoré dokážu pokryť celú spotrebu elektriny v chate, čím sa nehnuteľnosť stala energeticky sebestačnou so zanedbateľnými nákladmi. Súčasťou vinohradu sú 3 vyvýšené záhony na pestovanie zeleniny a jahôd. Drevená zasklená terasa na južnej strane s výhľadom na vinohrad umožňuje príjemný relax i priateľské posedenia pri grilovaní. Pred chatou je predzáhradka s okrasnými rastlinami, drevinami a bylinkami. Z chaty je veľmi pekný výhľad na celú obec. Chotár obce je mierne kopcovitý. Zo severu na juh preteká obcou Trávnický potok a z východu na západ potok Liska. Kuriozitou blízkej obce Čechy je možnosť nenáročného lyžovania na svahu s 200m vlekom. Obec Podhájska sa nachádza v okrese Nové Zámky. Okresné mesto je vzdialené 27 km. Obec Čechy, známa svojím už spomínaným vlekom je vzdialená len 9 km. Mesto Šurany sú vzdialené 14 km. Tu si môžete zahrať golf a zaplávať si na prírodnom kúpalisku Tona beach. Na záver musím podotknúť, že chata je celoročne obývateľnou nehnuteľnosťou.
298 000,- €

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...