Real estate
( nájdených 
456
 realít z celkom 456 )

3 izbový zrekonštruovaný byt Nitra - Klokočina

Byty
cena: 150.000,- €
ID: PK030 Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Nitra
Obec:
Nitra
Kategória:
Byty
Druh:
3 izbový byt

Podlahová plocha:
78 m2
Stav objektu:
kompletná rekonštrukcia
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
PK030

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s balkónom. Byt sa nachádza na relatívne tichej ulici v mestskej časti Klokočina - Diely na 2. poschodí zo 7. Bytu s rozlohou 78m2 prislúcha 1 balkón a pivnica. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: murované jadro, menené rozvody, plastové okná. Súčasťou bytu je Kuchynska linka so vstavanými spotrebičmi, vstavaná skriňa v jendej z izieb a na chodbe. Podlahy v izbách a v kuchyni sú plávajúce podlahy, v chodbe je dlažba. Byt je zabezpečený bezpečnostnými dverami.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, naľavo obývacia izba, napravo spálňa. V druhej časti chodby je vstup do kuchyne a tretej izby. Tu sa nachádza aj samostatné WC a kúpeľňa. Všetky izby majú samostatný vstup. 

V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchody, nákupné centrum, školy, škôlky, MHD, poliklinika, lekárne, reštaurácie... Bytový dom bol postavený v roku 1993 a zrekonštruovaný v roku 2022. V dome je nový výťah a dom je zateplený. Mesačné náklady momentálne 178€ (2 dospelé osoby) + energie.

V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.


Maklér:

makler
Petr Kukla
0905860594
kukla-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

ID: PK 025 Predaj

3 izbový byt s balkónom Nitra - Chrenová

3 izbový byt s balkónom Nitra - Chrenová

Ponúkame Vám veľký 3 izbový byt v Nitre. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite na ul. Za humnami, časť Chrenová. Byt je na 1. poschodí z 5. Podlahová plocha bytu je 91m2, z toho 82m je vykurovaných. Byt je voľný, pripravený na predaj/rekonštrukciu.

Dispozícia bytu: priestranná vstupná chodba, 3 nepriechodné izby, z jednej z dvoch väčších izieb je výstup na balkón, do druhej z dvoch väčších izieb je vstup aj z kuchyne aj z chodby, čo umožňuje v prípade potreby izbu aj predeliť. Kuchyňa je bez úplnej kuchynskej linky (viď foto), s kuchyne je vstup do špajzy, kúpeľňa je priechodná a WC je samostatné. V izbách sú zachovalé parkety, v kuchyni je PVC, na chodbe je dlažba. K bytu patrí priestranná pivnica s podlahovou plochou cca 6 m2 . Bytový dom má výťah, je zateplený. Byt je bez tiarch. 

Ako som už uviedol byt je pôvodnom stave s možnosťou rekonštrukcie podľa vlastných predstáv kupujúceho. Je vhodný pre majiteľa pripraveného investovať peniaze do rekoštrukcie a vytvoriť si bývanie podľa vlastných predstáv. 

Výhody:

V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchody, nákupné centrum, školy, škôlky, MHD, poliklinika, lekárne, kostol, reštaurácie...
Výhodou je aj rýchle napojenie na diaľnicu smer (Bratislava/Banská Bystrica)


V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.




138 000,- €
1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...