Real estate
( nájdených 
454
 realít z celkom 454 )

2 izbový útulný byt Sereď

Byty
cena: 101.000,- €
ID: PK033 Predaj

Kraj:
Trnavský kraj
Okres:
Galanta
Obec:
Sereď
Kategória:
Byty
Druh:
2 izbový byt

Podlahová plocha:
41 m2
Stav objektu:
kompletná rekonštrukcia
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
PK033

Ponúkame Vám na predaj pekný, útulný, menší 2 izbový byt, ktorý sa nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite mesta Sereď na Fándlyho ulici. Byt je kompletne zrekonštruovaný. Celková rozloha bytu je 41m2.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa, obývačka, spálňa. Nachádza sa na 2.poschodí/2. Je po komplexnej rekonštrukcii: plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, obklad, nová elektrika, rozvody vody, murované jadro, bezpečnostné dvere.

Bytový dom je zateplený s vymenenou strechou. K bytu patrí pivnica v suteréne bytového domu. Mesačné náklady aj s elektrikou a internetom pre 1 osobu sú cca 100,- EUR. V byte nie je zavedený plyn. Výhodou je lokalita, dobrí susedia, parkovanie pri bytovom dome alebo v okolí. V blízkosti Kaufland, obchody, škôlky, základná škola s plavárňou, športové ihrisko, detské ihrisko, centrum.

V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

 


Maklér:

makler
Petr Kukla
0905860594
kukla-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...