Real estate
( nájdených 
461
 realít z celkom 461 )

3 izbový byt v apartmánovom komplexe KRISTOFF PLAZA TrenčianskeTeplice

Byty
cena: 432.500,- €
ID: IM006 Predaj

Kraj:
Trenčiansky kraj
Okres:
Trenčín
Obec:
Trenčianske Teplice
Kategória:
Byty
Druh:
3 izbový byt

Podlahová plocha:
130 m2
Stav objektu:
pôvodný stav
Balkón:
áno
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
IM006

Exkluzívne ponúkame na predaj nádherný 3 - izbový byt v apartmánovom komplexe KRISTOFF PLAZA v Trenčianskych Tepliciach.


Rozloha: 130 m2 + 12 m2 balkón

Dispozícia:

veľká vstupná chodba s toaletou a technickou miestnosťou - práčovňa

- kuchyňa prepojená s jedálňou a obývačkou so vstupom na balkón

- dve samostatné spálne, každá má šatník a kúpeľňu s toaletou 

Predáva sa s dizajnovo vkusným zariadením.



Bonusy:

- centrálna spoločenská miestnosť s TV na organizovanie osláv a posedenia ,fitness v suteréne a parkovacie miesto v podzemnej garáži s pivnicou 

- vonkajšia terasa s bazénom, vírivkou a lehátkami

- klimatizácia, bezbariérový prístup, celý areál monitorovaný kamerovým systémom + každý majiteľ bytu má rezidenčnú kartu, ktorá zabezpečuje zľavy

  v kúpeľoch, reštauráciách

- personál - údržbár a upratovačka spoločných priestorov


Info o cene a podrobnejšie informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky.

V cene je zahrnutý právny servis, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky, bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru a asistencia makléra počas celého procesu predaja až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Maklér:

makler
Jana Drinková
0905117902
drinkova-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...