Real estate
( nájdených 
452
 realít z celkom 452 )

Kancelársky priestor na prenájom Topoľčany

Komerčné a prevádzkové priestory
cena: 50,- €/m2/rok
ID: dzprenajodbojar Prenájom

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Topoľčany
Obec:
Topoľčany
Ulica:
Odbojárov
Kategória:
Komerčné a prevádzkové priestory

Stav objektu:
čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností:
2
Podlahová plocha:
126 m2
ID inzerátu:
dzprenajodbojar

Ponúkam na prenájom priestor vhodný na kancelárske účely v meste Topoľčany, ul. Odbojárov. Kancelária sa nachádza na I. NP budovy, s možnosťou vyhradeného parkovania vo dvore a verejného parkovania pred budovou. Samotný priestor je rozdelený na jednu veľkú a jednu menšiu kanceláriu, plus vstupná chodba a sociálne zariadenie - WC. Priestor je zabezpečený alarmom. Plocha: úžitková 126m2, zastavaná 126m2. Nachádza sa na 1. poschodí. Podlaha: plávajúca. Okná: plastové. Oddelené WC. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: internet. Zabezpečenie alarmom. Asfaltová prístupová cesta. Cena 50 €/m2/rok plus energie vo výške 100 Eur/mesačne, ako zálohová platba. 


Maklér:

makler
Dagmar Zimová
0905479602
dada-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...