1 2 3

Real estate
( nájdených 
461
 realít z celkom 461 )

Ponuka

ID: dzChataNemeckyD Predaj

Chata Nemečky - na predaj - okr. Topoľčany

Chata Nemečky - na predaj - okr. Topoľčany
Ponúkam na predaj kompletne zariadenú murovanú, dvojpodlažnú chata v obci Nemečky, okr. Topoľčany, ulica tichá. Chata sa nachádza na rovinatom zatrávnenom pozemku s prístupom cez lávku nad potokom. Možnosť parkovania v blízkosti. Na pozemku sa nachádza staršia mobilná unimobunka s možnosťou uskladnenia náradia, atď.  Chata bola postavená v roku 1992 z kvádry, má dve nadzemné podlažia a je bez podpivničenia. V roku 2022 prebehla rekonštrukcia prízemia. Plocha: úžitková 90m2, zastavaná 55m2, pozemku 577m2. Dispozícia - vstup cez prekrytú terasu, chodba so schodiskom, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC - el. bojler so zásobníkom na ohrev vody, obývačka s kuchynským kútom a výstupom na záhradu. Na II. nadzemnom podlaží sa nachádzajú tri samostatné spálne. Vykurovanie - možnosť zapojenia el. konvertorov, alebo pripojenie krbových kachlí do existujúceho komína.  Podlaha: vinyl, dlažba, pvc. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné), plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: kvádrová. Kúrenie: lokálne. Sedlová strecha. Strešná krytina: eternit. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka (230/400V). Na pozemku sa nachádza studňa. Na pozemku sa nachádza žumpa.Výhody: slnečný, tiché prostredie. Cena 85 000 €
85 000,- €

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...