Real estate
( nájdených 
455
 realít z celkom 455 )

Skladové priestory 770 m2 a 792 m2 v Piešťanoch

Komerčné a prevádzkové priestory
cena: 43,- €/m2/rok
ID: DS-SPP-6 Prenájom

Kraj:
Trnavský kraj
Okres:
Piešťany
Obec:
Piešťany
Ulica:
Obchodná
Kategória:
Komerčné a prevádzkové priestory

Stav objektu:
čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha:
770 m2
ID inzerátu:
DS-SPP-6

Ponúkame Vám na prenájom obchodno - skladové priestory v  Piešťanoch aj s možnosťou využitia na výrobu a montáž. Skladajú z dvoch hál s výmerou 770 m2 a 792 m2 s výškou vnútri 4,3 m. V  priestoroch sa nachádzajú sprchy a WC. Sklady sú dostupné cez nakladacie rampy. Vykurovanie priestorov je zabezpečené plynovými infražiaričmi. Zabezpečenie priestorov alarmom. Vstup do areálu cez  posuvnú bránu. Možnosť parkovania aj kamiónom LKW. Meranie spotrebovaných energií samostatnými meračmi. Areál je v stave čiastočnej rekonštrukcie, ľahko dostupný z diaľnice D1 cca 1,5 km.  Cena 43 €/m2/rok + spotrebované energie.


Maklér:

makler
Ing. Dušan Sopóci
0905 552 697
sopoci-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...