Real estate
( nájdených 
455
 realít z celkom 455 )

Priestor na prenájom - Topoľčany - centrum

Komerčné a prevádzkové priestory
cena: 400,- €/mesiac
ID: dzPrenajomKrj Prenájom

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Topoľčany
Obec:
Topoľčany
Ulica:
Moyzesova
Kategória:
Komerčné a prevádzkové priestory

Stav objektu:
kompletná rekonštrukcia
Počet miestností:
1
Podlahová plocha:
45 m2
ID inzerátu:
dzPrenajomKrj

Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory v centre mesta Topoľčany, Moyzesova ul. Priestor (45m2) sa nachádza na 2.poschodí/3p. v budove po kompletnej rekonštrukcii, s výťahom. Priestor s vlastným sociálnym zariadením (WC, sprchový kúť, umývadlo) je vhodný na kanceláriu, kozmetický, kadernícky či masážny salón.  Je vybavený klimatizáciou. Možnosť prenajať vlastné, vyhradené parkovacie miesto vo dvore (20Eur/mesiac). Nájom: 400,-Eur/mesiac plus DPH, plus energie podľa podružných meračov. Plocha: úžitková 45m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 3 s výťahom. Podlaha: plávajúca, dlažba. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: klimatizácia. Cena 400 €/mesiac + DPH + energie.


Maklér:

makler
Dagmar Zimová
0905479602
dada-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...