Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Rodinný dom Jacovce

Domy a vily
cena: 205.000,- €
ID: LGRDzemjac Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Topoľčany
Obec:
Jacovce
Ulica:
Zemianská
Kategória:
Domy a vily

Stav objektu:
čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností:
5
Podlahová plocha:
178 m2
Plocha pozemku:
1119 m2
Energ. certifikát:
neuvedené
Balkón:
áno
Loggia:
nie
Terasa:
áno
ID inzerátu:
LGRDzemjac

Ponúkame Vám na predaj zachovalý rodinný dom v tichej časti obce  Jacovce na ul.  Zemianská. Dom bol kolaudovaný v roku 1989 , je postavený z pálenej tehly na pozemku o rozlohe 1119 m2 . Dom je v zachovalom stave s drobnými prerábkami , má 5 izieb je výborne dispozične riešený .Úžitková plocha domu je 178m2. Dom je z 3/4 podpivničený súčasťou domu je garáž pre jedno auto . Kúrenie v dome je ústredné plynové - je tu i kotol na pevné palivo , možnosť prepínania podľa potreby .  Podlahy v dome sú  parkety a  dlažba a palubovka . Steny majú  stierky. Okná sú  drevené (pôvodné).Kuchynská linka je novšia . Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu. Na pozeku je prístrešok na prípadné grilovanie a oddych . Z obývačky je výstup na menšiu terasu . Dom má novú fasádu ako i zateplenie , momentálne nevyžaduje žiadnu veľkú investíciu a je možné bez problémov na kamžité byvanie . Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne.Strešná krytina: plech . Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné (3/4) podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, altánok. Cena 205 000 €


Maklér:

makler
Lucia Guliková
0907645546
lucia-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

ID: LGRDradl Predaj

Rodinný dom Topoľčany Kompletná rekonštrukcia

Rodinný dom Topoľčany Kompletná rekonštrukcia

Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený domy po kompletnej rekonštrukcii v meste  Topoľčany na ulici  Radlinského.Jedná sa o rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii postavený z pálenej tehly na menšom pozemku o rozlohe  248m2.  Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2015 . Nová fasáda , zateplený  minerálnou vatou , nové všetky rozvodý vrátane kúrenia , elektriny , odpadov . Podlahy v dome sú na prízemí  parkety , dlažba , na poschodí plávajúca podlaha . Dispozícia domu : prízemie vstupná chodba , jedáleň , kuchyňa so vstavanými spotrebičmi / z masívu / , obývačka , kúpeľňa , samostatné wc , šatník - ten je možné prerobiť i na ďalšiu izbu .Na poschodí je jedna samostatná izba , a jeden velký otvorený priestor , samostatné wc . V dome je ústredné kúrenie nový kotol značky viessman .  Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: televízor. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka.

264 000,- €
1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...