Real estate
( nájdených 
456
 realít z celkom 456 )

3 izbový byt s balkónom Topoľčany / s dvorom / Pod kalváriou

Byty
cena: dohodou
ID: LG3ipodklav Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Topoľčany
Obec:
Topoľčany
Ulica:
Pod Kalváriou
Kategória:
Byty
Druh:
3 izbový byt

Podlahová plocha:
77 m2
Stav objektu:
pôvodný stav
Na poschodí:
2
Balkón:
áno
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
LG3ipodklav

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s balkónom v meste  Topoľčany v lokalite  Pod Kalváriou. Byt je v pôvodnom stave o rozlohe 77m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 2. Kúrenie v byte je vlastné - plynový kotol i na ohrev vody . Byt je v pôvodnom stave v objekte s dvorom vstup iba pre vlastníkov bytov , možnosť postaviť si vlastnú garáž . Podlahy v byte sú  parkety a  pvc. Steny majú  omietky. Okná sú  drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne.Výhody: slnečný, obchody, zastávka autobusu. Cena 0 €


Maklér:

makler
Lucia Guliková
0907645546
lucia-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...