Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Rovinatý pozemok 17.000 m2 V. Kosihy (Komárno)

Pozemky
cena: dohodou
ID: VKzoli Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Komárno
Obec:
Veľké Kosihy
Kategória:
Pozemky

Plocha pozemku:
17000 m2
Vodovod:
pri pozemku
Umiestnenie Elektriny:
pri pozemku
Umiestnenie Plynu:
pri pozemku
Umiestnenie kanalizácie:
neuvedené
Dátová prípojka:
neuvedené
ID inzerátu:
VKzoli

Ponúkame Vám na predaj rovinatý pozemok, ktorý sa nachádza v katastri obce Veľké Kosihy, okres Komárno.

Pozemok má rozlohu viac ako 17.000 m2. Prevažnú časť pozemku tvoria stromy (cca. 9500 m2), zvyšná časť je trávnatý porast.

Na hranici pozemku sú k dispozícii elektrika, voda a plyn. (kanalizácia v obci zatiaľ nie je). Pri pozemku je mŕtve rameno, čo tejto lokalite dodáva na atraktivite.

Pozemok je ideálny pre investičné účely (výstavba rodinných domov, po ktorých je v obci dopyt aj vzhľadom k množstvu obecných bytov...).

Obec disponuje všetkými potrebnými službami (obchod, pošta, cukráreň, novootvorené detské jasle, škôlka, základná škola, šport. ihriská, klub dôchodcov, ...). 1 km je hrádza Dunaja, ktorá slúži ako cyklotrasa. Nachádza sa mimo dopravnú tepnu (Komárno - Dunajská Streda). Z Bratislavy 1 hod. po R7.

Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať na 0948311266 (slovensky) a 0907101618 (maďarsky). Mail: krizma-ZVNC-mgreal.sk


Maklér:

makler
Erik Križma
0948311266
krizma-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...