Real estate
( nájdených 
457
 realít z celkom 457 )

Rodinný dom Andovce

Domy a vily
cena: 190.000,- €
ID: PK003 Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Nové Zámky
Obec:
Andovce
Kategória:
Domy a vily

Stav objektu:
vo výstavbe
Podlahová plocha:
0 m2
Plocha pozemku:
798 m2
Energ. certifikát:
neuvedené
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
PK003

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom vo výstavbe. Jedná sa o krásny veľký rozostavaný rodinný dom v obci Andovce okres Nove Zámky s projektom (projekt dom + projekt garáž) … všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina) … dom je čiastočne podpivničený. Dom je postavený na 8a pozemku. Súčasný stav domu je v stave ako vidno na fotkách. Pôvodná časť rodinného domu bola postavená v roku 1970 z pálenej tehly. Pristavená časť domu s úžitkovou plochou 210m2 bola postavená z tvárnic Ytong v roku 2022. Strecha je škridlová značky Mediterran. V dome sa nachádza na prízemí vstupná hala, kuchyňa, ktorá je spojená s obývačkou so vstupom na terasu, 2 izby, kúpeľňa a samostatná toaleta. Na poschodí sú ďalšie 2 izby, z toho je jedna so šatníkom plus kúpeľňa. Prípojky inžinierskych sieti ako voda, elektrina a plyn sa nachádzajú na pozemku.  Na pozemku sa nachádza príprava na stavbu garáže, ktorá je spojená s toaletou a letnou kuchynkou. Pozemok má celkovú rozlohu 798m2. Možnosť parkovať auto priamo pred domom, v garáži alebo na pozemku. Výhodou je dokončenie domu podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Obec Andovce je iba 2km vzdialená od okresného mesta Nové Zámky. V obci je všetka občianska vybavenosť, pošta, materská škola, potraviny, autoservis, reštaurácie, ihrisko. Viem Vám pomôcť aj s financovaním tejto nehnuteľnosti.


Maklér:

makler
Petr Kukla
0905860594
kukla-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

ID: PK027 Predaj

Rodinný dom Komjatice

Rodinný dom Komjatice

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v centre obce Komjatice. Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 1166m2. Zastavaná plocha domu je 140m2. V dome sa nachádza priestranná predsieň, 3 izby, veľká kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, špajza a samostatná miestnosť, z ktorej je vstup do pivnice a na povalu. Vchodové dvere a všetky okná sú plastové a na oknách sú vonkajšie rolety. Dom je čiastočne podpivničený. Kúrenie je ústredné, riešené plynovým kotlom a radiátormi.

Stav objektu: Dom je postavený z pálenej tehly, strecha je z pálenej škridly. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete obce, okrem kanalizácie, odpad je riešený septikom. Pred pozemkom je prípojka na optický internet. K domu prislúcha aj samostatne stojaca letná kuchyňa so špajzou a garáž s montážnou jamou, povalou a pivnicou. Dom je vhodný aj na podnikateľské účely.
Dom je suchý, zdravý, vhodný na okamžité bývanie. Kúpou je ihneď voľný.


Obec Komjatice disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Obec je vzdialená 20km od Nitry a 18km od Nových Zámkov. V obci je škola, škôlka, špeciálna základná škola, kultúrny dom, knižnica taktiež detské ihriská, kaderníctva, kozmetika, kvetinárstva, reštaurácie, pizzerie, dve drogérie, odevy. Nachádzajú sa tu 3 predajne COOP Jednota, Tesco, stavebniny, elektro centrum, vlaková stanica a autobusové spoje do Nitry a do Nových Zámkov. V zdravotnom stredisku ordinujú dvaja všeobecní lekári, detský lekár, zubný lekár, ortopéd, rehabilitácia a lekáreň. Na námestí sa nachádza ďalšia lekáreň a očná optika. V obci je autoservis, pneuservis a kovošrot. V blízkom okolí obce štrkovisko, ktoré ponúka možnosti kúpania, rybolovu.
Obec je vzorne udržiavaná. Všetky budovy a cesty vo vlastníctve obce sú zrekonštruované. Neďaleko obce sa nachádzajú aj termálne kúpaliská Podhájska (12km) a Poľný Kesov (8km).

V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

 

170 000,- €
1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...