Real estate
( nájdených 
454
 realít z celkom 454 )

Kovarce - 3izbový byt - pozemok

Byty
cena: 62.000,- €
ID: dz3ibytKovarce Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Topoľčany
Obec:
Kovarce
Ulica:
hlavná
Kategória:
Byty
Druh:
3 izbový byt

Podlahová plocha:
52 m2
Stav objektu:
pôvodný stav
Na poschodí:
1
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
dz3ibytKovarce

Znížená cena. Ponúkam na predaj 3 izbový byt, v obci Kovarce, hlavná ulica. Plocha: úžitková 51,5m2. Nachádza sa na 1. poschodí v štvorbytovke bez výťahu. Bytový dom je postavený z tehly a je čiastočne zateplený, má izolovanú strechu a stojí na oplotenom pozemku o výmere 1054m2 - parkovanie, záhrada, možnosť vybudovania altánu. Byt je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. K bytu patrí murovaná pivnica. Dispozicia: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, priestranná obývačka prechodná do spálne, menšia detská izba, kuchyňa - možná zmena dispozície. Byt nemá balkón. Vykurovanie zabezpečujú elektrické konvertory. Podlaha: dlažba, pvc, betón. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: lokálne. Výhody: slnečný, pekný výhľad, obchody, škola, škôlka. Cena 62.000,-Eur.


Maklér:

makler
Dagmar Zimová
0905479602
dada-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...