Real estate
( nájdených 
461
 realít z celkom 461 )

Predaj rodinný dom Belince, okr. Topoľčany, pozemok 13ár

Domy a vily
cena: 69.900,- €
ID: dzBelinceDom Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Topoľčany
Obec:
Belince
Ulica:
Tichá
Kategória:
Domy a vily

Stav objektu:
pôvodný stav
Počet miestností:
4
Podlahová plocha:
0 m2
Plocha pozemku:
1354 m2
Energ. certifikát:
Nemá
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
dzBelinceDom

Ponúkam na predaj 4izbový rodinný dom v obci Belince, okr. Topoľčany, tichá ulica. Plocha: zastavaná 250m2, pozemku 1354m2. Pôvodný dom z roku cca 1930 postavený z pálenej a nepálenej tehly, v roku 1968 dostavaný. Dom je v pôvodnom stave, vhodný na chalupu, alebo po rekonštrukcii môže slúžiť na trvalé bývanie. Je pripojený na elektrinu a plyn. Voda zo studne. Suché WC. Dispozícia: vstupná chodbička, špajza, samostatná izba, kuchyňa prechodná do spálne, samostatnán izba (vstup zo dvora), letná kuchyňa prechodná do izby, nemá kúpeľňu a WC. Vykurovanie zabezbečujú 2x gamaty, alebo možnosť pripojiť kachle na pevné palivo. Podlaha: parkety, pvc, betón. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné).Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Kúrenie: lokálne. Sedlová strecha.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka, plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie. Cena 69 900 €


Maklér:

makler
Dagmar Zimová
0905479602
dada-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...