Real estate
( nájdených 
464
 realít z celkom 464 )

Na predaj 3,5 i (4 i) byt Partizánske – úžitková plocha 95 m2 – rekonštrukcia

Byty
cena: dohodou
ID: TB2233 Predaj

Kraj:
Trenčiansky kraj
Okres:
Partizánske
Obec:
Partizánske
Ulica:
Strojárenská
Kategória:
Byty
Druh:
3 izbový byt

Podlahová plocha:
82 m2
Stav objektu:
kompletná rekonštrukcia
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
TB2233

Ponúkame Vám na predaj trojizbový byt v Partizánskom. Celková úžitková plocha bytu je 95 m2 (v tom sú zarátané aj 3 pivnice a spoločné priestory v pivnici) z toho obytná plocha bytu je 82 m2. Byt vznikol z dvoch bytových jednotiek, v byte sú 2 kúpeľne, 2 x  WC a 2 samostatné vstupy, čo dáva možnosť prerobiť a rozdeliť byt naspäť na samostatný 1 i a 2 i byt. Byt sa dá využívať aj ako 4 i (štvorizbový) keďže namiesto kuchyne v pôvodnom 1 i byte je priestor na izbu, poprípade šatník, pracovňu a podobne. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2016: vymenené plastové okná, menené vchodové bezpečnostné dvere aj interiérové dvere, vybúraný prechod medzi obidvoma pôvodnými bytmi, kompletne rekonštruovaná elektroinštalácia, rekonštruované murované bytové jadrá, nové stierky na stenách, plávajúce podlahy, nový elektrický bojler na ohrev vody, nové plynové vykurovacie gamatky, menená kuchynská linka. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí bez balkónu. Na ulici možnosť residentského parkovanie na ročnú kartu, s ktorou sa dá parkovať v takmer celej parkovacej zóne mesta. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk


Maklér:

makler
Tibor Bernát
0908224482
bernat-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

ID: TB2212 Predaj

Na predaj 3 i byt v Partizánskom 70 m2

Na predaj 3 i byt v Partizánskom 70 m2
99 900,- €
1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...