Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Na prenájom dva kancelárske priestory v priemyselnej časti Trnavy

Komerčné objekty
cena: 280,- €/mesiac
ID: DS-KP-141 Prenájom

Kraj:
Trnavský kraj
Okres:
Trnava
Obec:
Trnava
Kategória:
Komerčné objekty

Stav objektu:
pôvodný stav
Podlahová plocha:
25 m2
ID inzerátu:
DS-KP-141

Ponúkame na prenájom dve 25,4 m² kancelárie, nachádzajú sa v administratívnej budove v areáli vybavenom elektronickou bránou, kamerovým a bezpečnostným systémom a optikou (providera si nájomník rieši individuálne). Cena prenájmu za priestor zahŕňa vykurovanie, 1 parkovacie miesto vo dvore, služby v spoločných priestoroch, 1 diaľkový ovládač vstupnej brány. Elektrická energia sa účtuje zálohovo (pri vyučtovacom období sa zvýšená spotreba doučtuje). Kaucia je vo výške jednomesačného nájmu. Výhodou je rýchly prístup na diaľnicu. Cena za prenájom 280 €/mesiac s DPH.


Maklér:

makler
Ing. Dušan Sopóci
0905 552 697
sopoci-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...