Real estate
( nájdených 
453
 realít z celkom 453 )

Areál družstva, okres Topoľčany

Poľnohospodárske objekty
cena: 239.000,- €
ID: Areal PD TO Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Topoľčany
Obec:
Čermany
Kategória:
Poľnohospodárske objekty

Plocha pozemku:
0 m2
Zastavaná plocha:
0 m2
Vodovod:
neuvedené
Umiestnenie Elektriny:
neuvedené
Energ. certifikát:
neuvedené
ID inzerátu:
Areal PD TO

Na predaj časť areálu poľnohospodárskeho družstva, okres Topoľčany, výmera pozemku 2,9 ha zastavaná plocha a nádvorie (v celosti), intravilán s hospodárskymi budovami – 2x ošipáreň, sklad, 2x sociálna budova, silážny žľab, 2x dielňa, garáž. Stavby sú tehlové, napojené na elektrinu. Obecná voda, kanalizácia a plyn pred areálom. V areáli je úžitková voda zo studne, ktorej vlastníkom nie je predávajúci. Cena 239 000 € + DPH.


Maklér:

makler
Zuzana Lauková
0915427746
zuzana-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...