Real estate
( nájdených 
453
 realít z celkom 453 )

Novostavba Rodinný dom Bojná Zababica 10

Domy a vily
cena: 223.800,- €
ID: LGRD10 Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Topoľčany
Obec:
Bojná
Ulica:
zababica
Kategória:
Domy a vily

Stav objektu:
novostavba
Počet miestností:
4
Podlahová plocha:
109 m2
Plocha pozemku:
800 m2
Energ. certifikát:
neuvedené
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
áno
ID inzerátu:
LGRD10

Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného  domu v obci  Bojná "Zababica" .Jedná sa o novostavbu rodinného domu na pozemku o rozlohe  Plocha: úžitková 109m2, zastavaná 134m2, pozemku 800m2.  Je podľa najnovších noriem aj pre náročného klienta. Plocha domu: úžitková 110m2, terasa 40m2, pozemok 800m2, betónová prístupová cesta. Podlaha: betón. Steny: stierky. Okná: plastové, 6 komorové okná - 3 sklá s teplým rámikom, v obývačke veľký posuvný bezbariérový HS portál. Vybavenie kúpeľne: konštrukcia geberit, príprava na sprchový kút, vaňu, dvojumývadlo, v technickej miestosti príprava na práčku, sušičku. Oddelené WC-konštrukcia geberit,. Konštrukcia objektu: tehlová - porotherm wienerberger, zateplenie 15cm polystyrén. Kúrenie: podlahové elektrické - nová úsporná technológia nano kúrenie. Strešná krytina: veľkoformátová škridla tondach bolero. V cene bodovky, zásuvky, vypínače, termostaty, vymaľovanie, vonkajšia fasáda. Predpríprava na vonkajšie žalúzie, predné žalúzie (Z90) sú v cene domu . Domy sú napojené na vodovod a kanalizáciu.  Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, rybolov, turistika, cykloturistika. Cena 223 800 €


Maklér:

makler
Lucia Guliková
0907645546
lucia-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

ID: LGRDradl Predaj

Rodinný dom Topoľčany Kompletná rekonštrukcia

Rodinný dom Topoľčany Kompletná rekonštrukcia

Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený domy po kompletnej rekonštrukcii v meste  Topoľčany na ulici  Radlinského.Jedná sa o rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii postavený z pálenej tehly na menšom pozemku o rozlohe  248m2.  Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2015 . Nová fasáda , zateplený  minerálnou vatou , nové všetky rozvodý vrátane kúrenia , elektriny , odpadov . Podlahy v dome sú na prízemí  parkety , dlažba , na poschodí plávajúca podlaha . Dispozícia domu : prízemie vstupná chodba , jedáleň , kuchyňa so vstavanými spotrebičmi / z masívu / , obývačka , kúpeľňa , samostatné wc , šatník - ten je možné prerobiť i na ďalšiu izbu .Na poschodí je jedna samostatná izba , a jeden velký otvorený priestor , samostatné wc . V dome je ústredné kúrenie nový kotol značky viessman .  Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: televízor. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka.

264 000,- €
1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...