Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Predaj rodinného domu v Radošovciach

Domy a vily
cena: 175.000,- €
ID: DS-RDRA-134 Predaj

Kraj:
Trnavský kraj
Okres:
Skalica
Obec:
Radošovce
Ulica:
Vieska
Kategória:
Domy a vily

Stav objektu:
pôvodný stav
Podlahová plocha:
290 m2
Plocha pozemku:
600 m2
Energ. certifikát:
neuvedené
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
DS-RDRA-134

Ponúkame Vám na predaj dvojgeneračný rodinný dom v obci Radošovce časti Vieska. Dom je v pôvodnom stave o výmere podlahovej plochy 290 m2, nachádza na pozemku o výmere 600 m2. Nehnuteľnosť je kompletne podpivničená s plochou strechou, postavená s kvádrov v 80 rokoch minulého storočia. Dispozičné riešenie, prízemia: Zádverie, chodba, schodisko, obývacia izba, kuchyňa, 2 izby, kúpeľňa, samostatné WC, garáž s montážnou jamou. Poschodie: chodba, obývacia izba, kuchyňa, 3 izby, kúpeľňa s WC. V pivnici je práčovňa, dielňa, kotolňa, sklad ovocia a zeleniny. Vykurovanie nehnuteľnosti je zabezpečené plynovým kotlom. Pitná voda je privedená z vlastnej studne. Možnosť pripojenia aj na obecný vodovod. prípojka sa nachádza na hranici pozemku. Odpadová voda je zvedená do septiku. Možnosť napojenia na obecnú kanalizáciu. Pozemok je zatrávnený s ovocnými stromami a menšou hospodárskou budovou. V obci je dobrá občianska vybavenosť ( škola, škôlka, zdravotné stredisko so zubnou ambulanciou, lekáreň, reštaurácia atď) . Cena 175 000 €


Maklér:

makler
Ing. Dušan Sopóci
0905 552 697
sopoci-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

ID: TB2119 Predaj

Na predaj 2 RD v Partizánskom - Veľké Bielice pozemok 1730 m2

Na predaj 2 RD v Partizánskom - Veľké Bielice pozemok 1730 m2

Ponúkame Vám na predaj dva rodinné domy vhodné na bývanie spojené s podnikaním poprípade po úprave ako dvojgeneračné oddelené bývanie v Partizánskom v časti Veľké Bielice s celkovou rozlohou pozemkov 1730 m2. Celková podlahová plocha obidvoch stavieb je 340 m2. IS elektrina, voda, plyn. 

Jeden rodinný dom je zasadený do stredu pozemku a je využívaný na bývanie a bol postavený v roku 2000 s kvádrov 40 cm. Podlahová plocha domu je cca 270 m2. Je v zachovalom stave s pekne udržiavanou záhradou s bazénom, predzáhradou s okrasnými drevinami. Pred domom  parkovacie miesta pre viacej áut. Dispozícia 1. nadzemného podlažia: garáž s diaľkovo otvárateľnou bránou, obývačka s kuchyňou, kúpeľňa s WC, hosťovská izba, hala a terasa. Dispozícia 2. nadzemného podlažia (podkrovia): 4 izby, chodba, kúpeľňa s WC, technická miestnosť a 2 x balkón so vstupom zo všetkých mierstností. Kúrenie plynovým kotlom a krbom. V chodbe a kúpeľni prídavné podlahové elektrické kúrenie. Eurookná. Odpad vedený do žumpy. 

Druhý rodinný dom zasadený pri hlavnej ceste je využívaný ako obchod. Podlahová plocha cca 90 m2. Kúrenie plynové, odpad žumpa, v dome zavedená elektrina, voda a plyn. Dispozícia: predajňa, sklad, kúpeľňa s WC, kozemetický salón, pivnica a povala. Parkovanie pred domom. 

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk

635 000,- €
ID: IC07 Predaj

Rodinný dom Veľké Zálužie

Rodinný dom Veľké Zálužie

Ponúkame Vám na predaj moderný rodinný dom  v obci  Veľké Zálužie v  tichej lokalite. Dom bol postavený v roku 2012 s kompletnou rekonštrukciou.

Má 5 izieb, špajzu , šatník ,  , veľkorysé  2 kúpeľne s wc , technická miestnosť, prekrytá terasa. V obývačke je krb na pevné palivo , ktorý nemá prieduchy no pekne vyhreje aj izby. V dome je podlahové kúrenie napojené na tepelné čerpadlo /vzduch-voda/.Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, kuchynský ostrovček. Všetky spotrebiče sú vstavané do kuchynskej linky. Prepojenie obývacej izby s kuchyňou rozdeľuje jedálenský stôl. Z obývacej izby je výstup na terasu s rozlohou 24m2. Popri terase je vybudovaný prekrytý bazén. 

 Vstup pred domom je spojenie garáže spolu s priestorom na podnikanie . V súčasnosti je využívané ako kaderníctvo. Kaderníctvo s rozlohou 20m2 spolu s toaletou a wc.  Garáž má 25m2  a nad garážou je vytvorený úložný priestor.  Pred vstupom do domu je vytvorené miesto pre deti formou drevených preliezok. V záhrade je záhradný domček, dielňa s rozlohou 24m2 postavený moderným štýlom. V domčeku je vstup do pivnice s rozlohou 18m2, ktorá je pod časťou domčeka a záhrady. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, odpad je riešený septikom /25kubíkov/. Na pozemku sa nachádza studňa.  Na streche  domu je fotovoltaika 4,44kW.

Konštrukcia objektu: tehlová, itong

Plocha: úžitková 250 m2, zastavaná 150m2

Pozemok:  669m2

Orná pôda za záhradou: 3364m2 

Okná: drevené

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, zastávka autobusu, moderný netradičný dizajn s krásnym pozemkom. Výhoda domu je samostatná garáž s podnikateľským objektom. 

345 000,- €
1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...