Real estate
( nájdených 
453
 realít z celkom 453 )

ZNÍŽENÁ CENA Na predaj rodinný dom v Oponiciach

Domy a vily
cena: 73.000,- €
ID: TB993 Predaj

Kraj:
Nitriansky kraj
Okres:
Topoľčany
Obec:
Oponice
Kategória:
Domy a vily

Stav objektu:
pôvodný stav
Počet miestností:
3
Podlahová plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
1038 m2
Energ. certifikát:
neuvedené
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
TB993

Ponúkame Vám na predaj starší trojizbový rodinný dom v obci Oponice okres Topoľčany. Celková rozloha pozemku je 1038 m2. Obec je vzdialená 22 km od Nitry a 13 km od Topoľčian. Nachádza sa v nej pošta, prvý stupeň základnej školy, materská škola, potraviny a štvorhviezdičkový hotel Chateau Appony s wellnesom,  reštauráciou, parkom, knižnicou, apiterapiou a športovými aktivitami ako je bowling a tenis. Vstup do parku hotela je vzdialený cca 160 m od rodinného domu. 130 m od domu sa nachádza autobusová zastávka. Dispozícia domu: 3 izby, predsieň, chodba, kuchyňa, kúpeľňa a komora. Pod kuchyňou sa nachádza malá pivnica. Do domu je dovedená elektrika a obecná voda. Plyn a kanalizácie sa nachádzajú na ulici pred domom, nie sú napojené do domu. Dom je v pôvodnom stave, vhodnom na rekonštrukciu. Bližšie informácie alebo záujem o obhliadku na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk


Maklér:

makler
Tibor Bernát
0908224482
bernat-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

ID: LGRDradl Predaj

Rodinný dom Topoľčany Kompletná rekonštrukcia

Rodinný dom Topoľčany Kompletná rekonštrukcia

Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený domy po kompletnej rekonštrukcii v meste  Topoľčany na ulici  Radlinského.Jedná sa o rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii postavený z pálenej tehly na menšom pozemku o rozlohe  248m2.  Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2015 . Nová fasáda , zateplený  minerálnou vatou , nové všetky rozvodý vrátane kúrenia , elektriny , odpadov . Podlahy v dome sú na prízemí  parkety , dlažba , na poschodí plávajúca podlaha . Dispozícia domu : prízemie vstupná chodba , jedáleň , kuchyňa so vstavanými spotrebičmi / z masívu / , obývačka , kúpeľňa , samostatné wc , šatník - ten je možné prerobiť i na ďalšiu izbu .Na poschodí je jedna samostatná izba , a jeden velký otvorený priestor , samostatné wc . V dome je ústredné kúrenie nový kotol značky viessman .  Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: televízor. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka.

264 000,- €
1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...