Real estate
( nájdených 
456
 realít z celkom 456 )

PREDAJ: Nový 1i byt s balkónom a pivnicou, Skalická, Nové Mesto

Byty
cena: 189.000,- €
ID: LC101.8446744073N Predaj

Kraj:
Bratislavský kraj
Okres:
Bratislava III
Obec:
Bratislava-Nové Mesto
Ulica:
Skalická cesta
Kategória:
Byty
Druh:
1 izbový byt

Podlahová plocha:
40 m2
Stav objektu:
novostavba
Na poschodí:
4
Balkón:
áno
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
LC101.8446744073N

Ponúkame Vám na predaj 1 izbový byt v novostavbe Pod vinicou, Skalická. Príjemné kľudné bývanie v bratislavskej mestskej časti Nové Mesto, v obľúbenej lokalite Biely Kríž, obklopené zeleňou v srdci Malých Karpát. Výhody moderného bývania v zabehnutej mestskej časti s výbornou dostupnosťou do centra, v blízkosti občianskej vybavenosti, so skvelými možnosťami pre voľnočasové vyžitie. V pešej blízkosti pošta, škola, škôlka, supermarket, reštaurácie, športoý areál Mladá garda, populárne kultúrne centrum Nová Cvernovka. Do mesta rýchlo a pohodlne električkou, zastávka pár minút chôdzou.

Byt má celkovú výmeru 40,02m2, z toho vnútorná plocha bytu 30,87m2 a balkón 9,15m2. K bytu prislúcha pivnica v suteréne domu. Byt sa nachádza na 4. poschodí z 5 s výťahom. Kolaudácia objektu 2024. Byt sa predáva v štandarde (bez kuchynskej linky). Energetický štandard A, kvalitné moderné laminátové podlahy, podlahové kúrenie, železobetónová konštrukcia, tehlové steny a sadrové omietky, okná s izolačným trojsklom. Predpríprava na externé žalúzie a klimatizáciu. Kúpeľnové komponenty Villeroy & Boch, plné interiérové dvere so zárubňami. Možnosť dokúpenia vonkajšieho parkovacieho státia. Cena 189 000 € vrátane provízie RK. 


Maklér:

makler
Mgr. Liliana Čerteková
0907417900
liliana-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...