Real estate
( nájdených 
454
 realít z celkom 454 )

Ponúkame na predaj garsónku (ubytovňu) v mestkej časti Kolónia v Považskej Bystrici

Byty
cena: 34.000,- €
ID: AH001 Predaj

Kraj:
Trenčiansky kraj
Okres:
Považská Bystrica
Obec:
Považská Bystrica
Ulica:
Krížna
Kategória:
Byty
Druh:
Garsónka

Podlahová plocha:
15 m2
Stav objektu:
čiastočná rekonštrukcia
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
AH001

Ponúkame Vám na predaj garsónku ( tzv. slobodárku) v blízkosti Strojárskej štvrti v Považskej Bystrici.

Rozloha garsónky je 15m2, nachádza sa na druhom poschodí tehlového bytového domu.  Prebehla čiastočná rekonštrukcia, bolo vymenené okno, dvere a elektrické rozvody.

Toaleta, kúpelňa, kuchynka a práčovňa sa nachádzajú v spoločných priestoroch, ktoré podielom prislúchaju k bytu.

Bytový dom sa nachádza v mestkej časti Kolónia, v blźkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť(škola, škôlka, stredné školy, obchody, lekáreň, vlaková aj autobusová stanica.

Garzónka výborne poslúži ako štartovací byt, investičná príležitosť, alebo aj ako kancelária v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou.

V prípade záujmu a otázok ohľadom nehnuteľnosti nás kontaktujte na tel. čísle 0948 125 556

V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, v prípade záujmu sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku prípadne vybavíme financovanie vašej novej nehnuteľnosti.


Maklér:

makler
Anna Hrabošová
0948125556
hrabosova-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...