Real estate
( nájdených 
463
 realít z celkom 463 )

Na predaj 4 i RD Veľké Uherce

Domy a vily
cena: 89.000,- €
ID: TB2198 Predaj

Kraj:
Trenčiansky kraj
Okres:
Partizánske
Obec:
Veľké Uherce
Kategória:
Domy a vily

Stav objektu:
čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností:
4
Podlahová plocha:
90 m2
Plocha pozemku:
567 m2
Energ. certifikát:
neuvedené
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
TB2198

Ponúkame Vám na predaj štvorizbový starší rodinný  dom vo Veľkých Uherciach. Celková rozloha pozemku vrátane pod domom je 567 m², ide o samostatný dvor. Dom je postavený z väčšej časti s nepálených tehál, nachádza sa v kľudnej a dobre situovanej  časti obce. Dom je zachovalý, po miernych úpravách vhodný na okamžité bývanie. V obci dobrá občianska vybevenosť: pošta, škola, škôlka, potraviny. Za obcou priehrada s možnosťou ryboblovu a vodných športov, cykloturistiky, turistiky a pod. V letných mesiacoch hudobno-kultúrne vyžitie v chill & party zóne na Kameni. Dispozícia rodinného domu (podlahová plocha 90,52 m2): 4 izby, kuchyňa, chodba, špajza, kúpeľňa s WC, technická miestnosť (šatník). V prístavbe domu sa nachádza hospodárska miestnosť s podlahovou plochou 15 m2. V dome sú napojené IS - elektrina, obecná voda, plyn. Odpad je riešený do žumpy. Na dome prebehla čiastočná rekonštrukcia - menené plastové okná, nová kúpeľňa s WC, niekde riešená injektáž do stien, stierky v izbe, natiahnutá nová fasáda na dvoch vonkaších stenách. Kúrenie bolo odstránené, treba doriešiť nové. Pôvodné bolo plynové. Parkovanie možné priamo pred domom alebo pri dome. Za domom záhrada. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk


Maklér:

makler
Tibor Bernát
0908224482
bernat-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

ID: TB2119 Predaj

Na predaj 2 RD v Partizánskom - Veľké Bielice pozemok 1730 m2

Na predaj 2 RD v Partizánskom - Veľké Bielice pozemok 1730 m2

Ponúkame Vám na predaj dva rodinné domy vhodné na bývanie spojené s podnikaním poprípade po úprave ako dvojgeneračné oddelené bývanie v Partizánskom v časti Veľké Bielice s celkovou rozlohou pozemkov 1730 m2. Celková podlahová plocha obidvoch stavieb je 340 m2. IS elektrina, voda, plyn. 

Jeden rodinný dom je zasadený do stredu pozemku a je využívaný na bývanie a bol postavený v roku 2000 s kvádrov 40 cm. Podlahová plocha domu je cca 270 m2. Je v zachovalom stave s pekne udržiavanou záhradou s bazénom, predzáhradou s okrasnými drevinami. Pred domom  parkovacie miesta pre viacej áut. Dispozícia 1. nadzemného podlažia: garáž s diaľkovo otvárateľnou bránou, obývačka s kuchyňou, kúpeľňa s WC, hosťovská izba, hala a terasa. Dispozícia 2. nadzemného podlažia (podkrovia): 4 izby, chodba, kúpeľňa s WC, technická miestnosť a 2 x balkón so vstupom zo všetkých mierstností. Kúrenie plynovým kotlom a krbom. V chodbe a kúpeľni prídavné podlahové elektrické kúrenie. Eurookná. Odpad vedený do žumpy. 

Druhý rodinný dom zasadený pri hlavnej ceste je využívaný ako obchod. Podlahová plocha cca 90 m2. Kúrenie plynové, odpad žumpa, v dome zavedená elektrina, voda a plyn. Dispozícia: predajňa, sklad, kúpeľňa s WC, kozemetický salón, pivnica a povala. Parkovanie pred domom. 

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk

635 000,- €
ID: TB2176 Predaj

Na predaj 5 i rodinný dom Malé Uherce - Partizánske

Na predaj 5 i rodinný dom Malé Uherce - Partizánske

Ponúkame Vám na predaj priestranný rodinný dom v obci Malé Uherce okres Partizánske. Podlahová plocha domu je 185 m² plus k tomu 2 x balkón a 2 x terasa. Na pozemku pri dome je aj garáž z podlahovou plochou 56 m2. Celková rozloha rovinatého pozemku je 897 m2. Rodinný dom bol postavený z tehál v roku 1976 a v roku 1996 prešiel rozzsiahlou kompletnou rekonštrukciou vrátane výmeny strechy, nadsatvby podkrovia, výmeny medenej elektroinštalácie, odpadov a vody, okien podlách, stien a podobne. V roku 2021 menené obidve expanzné nádoby aj s ventilátorom ku kúreniu a taktiež v 2021 dorábaná klimatizácia (aj s funkciou kúrenia). Kúrenie zabezpečené plynovým kotlom, na celom prízemí okrem spálne je podlahové kúrenie, na vrchnom podlaží radiátory. Vchodové dvere drevené, interiérové dvere masív, drevené schodisko. Dispozícia 1. NP: obývacia miestnosť s kuchyňou s výstupom na terasu, chodba, spálňa so šatníkom, komora a kúpeľňa s WC. Dispozícia 2. NP: 3 izby, 2 x balkón, chodba a kúpeľňa s WC. Dispozícia garáže: na prízemí miestnosť na auto s dielňou a komorou a v podkroví 1 miestnosť. Na pozemok je prístup z 2 strán. Pri dome je prístrešok na 1 auto plus ďalšie miesta na parkovanie. Za domom je záhradný domček, pri ňom vonkajší krb. Pôvodná inzerovaná cena znížená o 15 000,- EUR. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk

255 000,- €
ID: TB2207 Predaj

Na predaj RD Malé Bielice - Partizánske pozemok 1009 m2

Na predaj RD Malé Bielice - Partizánske pozemok 1009 m2

Ponúkame Vám na predaj rekonštruovaný zariadený štvorizbový rodinný dom v obci Partizánske - Malé Bielice. Celková rozloha rovinatého pozemku je 1009 m2. Dom sa nachádza v bočnej uličke, neďaleko športové letisko, priemyselný park a kúpele. Celková podlahová plocha domu je 135 m2 (k tomu pivnica  s celkovou výmerou cca 35 m2). Na dvore sa nachádza zastrešený altánok s výrivkou, murovaná garáž s letnou kuchyňou, v letnej kuchyni sa nachádza elektrina, voda a piecka na kúrenie a varenie. Vedľa altánku na dvore parkovanie pre viacej áut. Záhrada s ovocnými stromami. Rodinný dom bol skolaudovaný a daný do užívania v roku 1959. Posatavený bol s prevažne z tehál - hrúbky 40 cm a 45 cm. Strešná krytina a laty menené v roku 2019 - Bramac. Dom prešiel v roku 2019 rozsiahlou  rekonštrukciou: vymenené plastové okná, zateplenie domu na severnej strane 15 cm a ostatné steny 10 cm polystyrénom, zateplenie strechy, odizolované základy, podlahy vybetónované a položená nová drevená podlaha, nová fasáda na dome, v podkroví plávajúca podlaha. Nové rozvody elektriny, vody, plynu aj kanalizácie.  Kúrenie zabezpečené plynovým kotlom. V dome sú napojené IS a to elektrina, plyn, obecná voda aj kanalizácia. Dispozícia 1. NP: obývacia izba s jedálňou a  kuchyňou, detská izba, spálňa, kúpeľňa, samostatné WC a chodba. Dispozícia podkrovia: 1 otvorená priestranná izby. Dispozícia pivnice: 2 miestnosti, 1 kotolňa. Bližšie informácie vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat-ZVNC-mgreal.sk

225 000,- €
1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...