Real estate
( nájdených 
473
 realít z celkom 473 )

1 - Izbový byt Štiavnik

Byty
cena: 73.000,- €
ID: AH007 Predaj

Kraj:
Žilinský kraj
Okres:
Bytča
Obec:
Štiavnik
Ulica:
Štiavnik
Kategória:
Byty
Druh:
1 izbový byt

Podlahová plocha:
33 m2
Stav objektu:
novostavba
Na poschodí:
1
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
AH007

Ponúkame Vám na predaj krásny 1 izbový byt v obci Štiavnik, vhodný ako štartovací, prípadne investičný byt.

Byt sa nachádza v tehlovej, zateplenej novostavbe, na prvom poschodí s nízkymi mesačnými nákladmi na energie. K bytovému domu je vystavený energetický certifikát.

Orientácia bytu je na západ. Dispozícia bytu pozostava z prístupovej terasy, vstupnej chodby, kúpelne s WC  a  kuchyne spojenej s priestrannou izbou. Vbyte sa nachádza rekuperácia, kúrenie: infra panely a v kúpelni podlahové kúrenie.

K bytu prislúcha jedno parkovacie miesto a je možnosť si ešte jedno dokúpiť.

V obci Štiavnik sa nachadza kompletná občianska vybavenosť: škôlka, škola, pošta, lekár, zubár, obchody... Okolie poskytuje mnoho možností na turistiku, cykloturistiku v rámci pohoria Javorníky.

V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy. 


Maklér:

makler
Anna Hrabošová
0948125556
hrabosova-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...