Real estate
( nájdených 
468
 realít z celkom 468 )

Na predaj 1 i byt v Partizánskom

Byty
cena: 49.900,- €
ID: TB2211 Predaj

Kraj:
Trenčiansky kraj
Okres:
Partizánske
Obec:
Partizánske
Kategória:
Byty
Druh:
1 izbový byt

Podlahová plocha:
29 m2
Stav objektu:
kompletná rekonštrukcia
Na poschodí:
2
Balkón:
nie
Loggia:
nie
Terasa:
nie
ID inzerátu:
TB2211

Ponúkame Vám na predaj zariadený 1 i byt v Partizánskom (M. Kršteňany) s podlahovou plochou 29 m².  K bytu prislúcha drevená garáž vonku pri bytovom dome s rozmermi 5 x 3 m a pivnica v suteréne byt. domu. Byt prešiel v roku 2022 kompletnou rekonštrukciou, vrátane elektroinštalácie, vodoinštalácie, odpadov, stierok na stenách, plávajúcich podláh, plastových okien, murovaného bytového jadra. Byt sa predáva kompletne zariadený tak ako vidieť na fotkách. Parkovanie pri dome. Dispozícia bytu: izba, kuchyňa, chodba so vstavanými skriňami, kúpeľňa s WC. Byt sa nachádza na druhom poschodí z dvoch. Byt sa nachádza v areáli nemocnice. Momentálne mesačné náklady sú 130,- € správcovi a 20,- EUR elktrina. Bližšie informácie vám rád poskytnem na bernat-ZVNC-mgreal.sk alebo 0908224482


Maklér:

makler
Tibor Bernát
0908224482
bernat-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...