Real estate
( nájdených 
451
 realít z celkom 451 )

Prenájom kancelárie - Elektrárenská ulica, Nové mesto

Komerčné a prevádzkové priestory
cena: 300,- €/mesiac
ID: ZK1087NP Prenájom

Kraj:
Bratislavský kraj
Okres:
Bratislava III
Obec:
Bratislava-Nové Mesto
Ulica:
Elektrárenská
Kategória:
Komerčné a prevádzkové priestory

Stav objektu:
čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha:
34 m2
ID inzerátu:
ZK1087NP

Ponúkame Vám na prenájom kancelárie Bratislava - Nové Mesto, Elektrárenská ulica. Plocha: úžitková 34m2. Nachádza sa na 1. poschodí z 1 bez výťahu. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia, otvárateľné okná, zariadené, podlahy - koberec. Výhody: kamerový systém, prístup 24/7, prípojka na internet. Parkovanie pri budove 15 €/mesiac, návštevy zadarmo. Konštrukcia objektu: tehlová. Cena 300 €/mesiac vrátane energií bez DPH.


Maklér:

makler
Ing. Dušan Sopóci
0905 552 697
sopoci-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...