1 2 3

Real estate
( nájdených 
450
 realít z celkom 450 )

Ponuka

ID: PK030 Predaj

3 izbový zrekonštruovaný byt Nitra - Klokočina

3 izbový zrekonštruovaný byt Nitra - Klokočina
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s balkónom. Byt sa nachádza na relatívne tichej ulici v mestskej časti Klokočina - Diely na 2. poschodí zo 7. Bytu s rozlohou 78m2 prislúcha 1 balkón a pivnica. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: murované jadro, menené rozvody, plastové okná. Súčasťou bytu je Kuchynska linka so vstavanými spotrebičmi, vstavaná skriňa v jendej z izieb a na chodbe. Podlahy v izbách a v kuchyni sú plávajúce podlahy, v chodbe je dlažba. Byt je zabezpečený bezpečnostnými dverami. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, naľavo obývacia izba, napravo spálňa. V druhej časti chodby je vstup do kuchyne a tretej izby. Tu sa nachádza aj samostatné WC a kúpeľňa. Všetky izby majú samostatný vstup.  V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchody, nákupné centrum, školy, škôlky, MHD, poliklinika, lekárne, reštaurácie... Bytový dom bol postavený v roku 1993 a zrekonštruovaný v roku 2022. V dome je nový výťah a dom je zateplený. Mesačné náklady momentálne 178€ (2 dospelé osoby) + energie. V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.
150 000,- €
ID: PK027 Predaj

Rodinný dom Komjatice

Rodinný dom Komjatice
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v centre obce Komjatice. Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 1166m2. Zastavaná plocha domu je 140m2. V dome sa nachádza priestranná predsieň, 3 izby, veľká kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, špajza a samostatná miestnosť, z ktorej je vstup do pivnice a na povalu. Vchodové dvere a všetky okná sú plastové a na oknách sú vonkajšie rolety. Dom je čiastočne podpivničený. Kúrenie je ústredné, riešené plynovým kotlom a radiátormi. Stav objektu: Dom je postavený z pálenej tehly, strecha je z pálenej škridly. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete obce, okrem kanalizácie, odpad je riešený septikom. Pred pozemkom je prípojka na optický internet. K domu prislúcha aj samostatne stojaca letná kuchyňa so špajzou a garáž s montážnou jamou, povalou a pivnicou. Dom je vhodný aj na podnikateľské účely.Dom je suchý, zdravý, vhodný na okamžité bývanie. Kúpou je ihneď voľný. Obec Komjatice disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Obec je vzdialená 20km od Nitry a 18km od Nových Zámkov. V obci je škola, škôlka, špeciálna základná škola, kultúrny dom, knižnica taktiež detské ihriská, kaderníctva, kozmetika, kvetinárstva, reštaurácie, pizzerie, dve drogérie, odevy. Nachádzajú sa tu 3 predajne COOP Jednota, Tesco, stavebniny, elektro centrum, vlaková stanica a autobusové spoje do Nitry a do Nových Zámkov. V zdravotnom stredisku ordinujú dvaja všeobecní lekári, detský lekár, zubný lekár, ortopéd, rehabilitácia a lekáreň. Na námestí sa nachádza ďalšia lekáreň a očná optika. V obci je autoservis, pneuservis a kovošrot. V blízkom okolí obce štrkovisko, ktoré ponúka možnosti kúpania, rybolovu.Obec je vzorne udržiavaná. Všetky budovy a cesty vo vlastníctve obce sú zrekonštruované. Neďaleko obce sa nachádzajú aj termálne kúpaliská Podhájska (12km) a Poľný Kesov (8km). V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.  
170 000,- €
ID: PK 026 Predaj

3 izbový byt Nitra - Chrenová

3 izbový byt Nitra - Chrenová
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s preskleným dvoj balkónom v Nitre. Byt sa nachádza v mestskej časti Chrenová 1., v peknom prostredí obklopenom zeleňou. Byt s rozlohou 72 m2 sa nachádza na 6. poschodí s 12 poschodí v zateplenom bytovom dome. V dome sú tri výťahy, do ktorých je vstup z nadštandardne priestrannej chodby. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. V byte sú pôvodné stierky, plastové okná, v izbách sú podlahy pôvodné drevené parkety, ktoré sú veľmi zachovalé. V chodbe a kuchyni je dlažba. Benefitom je presklený balkón, na ktorý je vstup z dvoch izieb. V okolí bytu je výborná občianska vybavenosť, ako je škola, škôlka, ihrisko, potraviny, obchodné centrum, MHD a ďalšie. Máte tu všetko, čo potrebujete len na skok od vášho bytu. DispozíciaPri vstupe do bytu sa nachádza vstupná chodba, samostatné WC a kúpeľňa. Ďalej je tu kuchyňa, obývacia izba, z ktorej je vstup do ďalších dvoch nepriechodných izieb.  Ponuka bývania v tomto byte je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bezstarostné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou. V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.  
133 000,- €
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 > >>

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...