Real estate
( nájdených 
454
 realít z celkom 454 )

Ponuka

ID: LS-KP-27 Prenájom

Kancelárske priestory s rozvinutými službami

Kancelárske priestory s rozvinutými službami
Ponúkame na prenájom v Bratislave-Nové Mesto, na Vajnorskej ulici kancelársky priestor s úžitkovou plochou 18,69 m2. Nachádza sa v starej budovy SO1 na 1. poschodí, m. č. 2.20, podlaha je plávajúca, okná sú plastové. Ostatné vybavenie: telefón, káblová televízia, internet. Kuchynka s mikrovlnkou sa tiež nachádza na 2. p. Spoločné priestory (chodby, haly, bufet, jedáleň sociálne zariadenia a kuchynky) sú bez poplatku. S poplatkom je možné prenajať si zasadačky s kapacitou od 15 do 60 ľudí - Veľká zasadačka: 1 deň 66,00 Eur bez DPH, 1/2 dňa 33,00 Eur bez DPH. Malá zasadačka: 1 deň 34,00 Eur bez DPH, 1/2 dňa 17,00 Eur bez DPH. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia bola v roku 2008, kúrenie: centrálne, okná chránia vertikálne textilné žalúzie. Miestnosť je zabezpečená elektronickou zabezpečovacou signalizáciou,. Celý objekt je chránený strážnou službou. Nájomník si určí sám provajdera pre dátové pripojenie. Pevná linka je T-COM. Prevádzka vrátnice tzv. "Starej admin. budovy" je od 6.00 do 18.00 v prac. dňoch. V rámci prvého nájmu sa platí 1 mesačná kaucia. Za poplatok 200/150/100 Eur/ 1 rok je možnosť voľby vyhradeného parkoviska. Cena 95 €/m2/rok.Služby a energie 13€/m2/rok.. Ceny sú uvedené bez DPH. Nájom sa faktúruje 1 týždeň v mesiaci, splatnosť je do 7 dní. Omeškanie mimo termínu je dôvod na okamžité ukončenie nájomnej zmluvy.
95,00,- €/m2/rok
ID: MS104 Prenájom

Administratívny celok, openspace i malé kancelárie, cca 196m2, Nové...

Administratívny celok, openspace i malé kancelárie, cca 196m2, Nové Mesto, parkovanie
Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v Bratislave III, Nové Mesto. Kancelárske priestory sa nachádzajú na 4. poschodí 5 poschodovej, novozrekonštruovanej budovy na Kukuričnej ulici.  Celková rozloha cca 197 m2. Kancelársky celok pozostáva z viacerých menších i väčších kancelárií (13m2, 19m2, 8,5 m2, 82 m2) + zázemie (kuchynka, toalety, rozmnožovňa, príručný sklad, chodba). Kancelárie sú vo vyššom štandarde, PC-rozvody, klimatizácia, recepcia na prízemí. Na každom poschodí je kuchynka, WC (dámske a pánske). Priestory sa prenajímajú nezariadené. Kancelárie možno prenajať ako kancelársky celok po poschodiach (každé poschodie je samostatne uzamykateľné) Zabezpečenie: recepcia, kamerový systém. Parkovanie: v podzemnej garáži (4€/miesto/mes.) alebo na vonkajšom státí pred budovou. V prípade záujmu možnosť rozšírenia o ďalšie parkovacie státia na priľahlom pozemku, ktorý je vo vlastníctve majiteľa objektu. V suteréne možnosť prenajať priestory pre archív (41 m2) a sklad (12,7 m2).  Výhody: tiché prostredie s ľahkou dostupnosťou autom aj MHD, v blízkosti reštaurácie, OC POLUS, Národné tenisové centrum. Výška mesačných poplatkov: - kancelárie (1. až 5. NP) 7 €/m2 + DPH - archív 5 €/m2 + DPH- garáž (suterén) 4 €/m2 + DPH- vonkajšie parkovanie (10 miest) 20 € + DPH- služby 1,50 €/m2 + DPH (voda, OLO, údržba sietí a zariadení vr. EPS, upratovanie spol. častí vr. okien, upratovanie vonkajších a parkovacích plôch, činnosť správcu)- energie podľa skutočnej spotreby (elektrina + plyn) Priestory sú ihneď k dispozícii. Províziu RK neplatíte.
7,00,- €/m2/mesiac
<< < 1 2 3 4 > >>

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...