Real estate
( nájdených 
451
 realít z celkom 451 )

Prenájom kancelárii 75 m2, Rača

Komerčné a prevádzkové priestory
cena: 9,- €/m2/mesiac
ID: DS02 Prenájom

Kraj:
Bratislavský kraj
Okres:
Bratislava III
Obec:
Bratislava-Nové Mesto
Ulica:
Račianska
Kategória:
Komerčné a prevádzkové priestory

Stav objektu:
čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha:
75 m2
ID inzerátu:
DS02

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory: 2 samostatné kancelárie na 6. poschodí o veľkosti 60 m2 a 1 kanceláriu na 3. poschodí o veľkosti 15 m2, na Račianskej ul.  Cena 8,92 €/m2/mesiac + 2,80€ prev. náklady. Kancelárie majú klimatizáciu, plávajúce podlahy, štruktúrovanú kabeláž, otváracie okná. Možnosť využitia spoločných zasadačiek, služieb recepcie.

6. podl. budova má 2 výťahy, zabezpečená kamer. systémom, stála služba SBS, stravovanie priamo v budove. Zastávka MHD (bus., električka) v blízkosti budovy, parkovanie v areály za 17€/mes.(24 hod. denne) zabezpečené kamer. systémom. Budova prešla čiastočnou rekonštrukciou v 2008 r. Províziu RK neplatíte!


Maklér:

makler
Ing. Dušan Sopóci
0905 552 697
sopoci-ZVNC-mgreal.sk


Podobné nehnuteľnosti

1 2 3

O nás

MG real je realitná kancelária, ktorej hlavnou činnosťou je sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľnosti, ako aj samotný obchod s nehnuteľnosťami. Spoločnosť MG real, s.r.o. vznikla v roku 2008, čo predurčuje spoločnosť za odborníka s patričnými skúsenosťami na trhu s predajom realít.  Byty, domy, pozemky, ako aj nebytové komerčné priestory a to kancelárie, haly, sklady, obchodné priestory, toto všetko predstavuje portfolio realitnej kancelárie MG real. 


Makléri realitnej kancelárie MG real sú progresívne vyvíjajúci sa tím ľudí, ktorých filozofia obchodu s nehnuteľnosťami je založená na priateľských a zároveň profesionálnych vzťahoch, čím dokážeme bližšie spoznať potreby a požiadavky klientov a na základe toho vieme dodať požadované služby.
 

Viac ...